Meniu

60ml / 2oz Masina FuelSaver Aditiv FuelStabilizer Curat Depunerile de Carbon FuelSaving |Crește Puterea de a Reduce Consumul

60ml / 2oz Masina FuelSaver Aditiv FuelStabilizer Curat Depunerile de Carbon FuelSaving |Crește Puterea de a Reduce Consumul
|  0 Opiniile
22.67lei
45.33lei
SKU#: c3084 În stoc
  • Categorie : Spălătorie Auto Și Întreținere
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

1. Produsul poate salva fuel_, elimina depunerile de carbon, pentru a îmbunătăți fuel_ putere, protejarea motorului, reduce emisiile și de a Proteja mediul.

În condiții normale, acesta va funcționa mai bine după două săptămâni de utilizare continuă.

2. Curățarea disperser poate fi integrat rapid în carbon rezervor pentru a îndeplini funcția de descompunere și de curățare, și descompus de carbon rezervor este dispersată în gaso_line pentru a arde împreună, economisirea energiei și protejarea mediului înconjurător.

3. Arderea ameliorator pot promova arderea completă de carbon și apă, pentru a îmbunătăți eficiența motorului, și de a menține puterea de puternică.

4. Acest produs poate pe deplin atomize fuel_, reduce fuel_ consum, și de a elimina dioxidul de carbon din suprafețele zonă de supapă și cilindru.

5. Se adaugă 1-2 sticle de 30-60 litri de gaso_line și două sticle de gaso_line de mai mult de 60 de litri.

Folosind prima sticla, carbon depozit se dizolvă și cade, amestec de fuel_ și depozite de carbon, iar motorul poate fi ușor zdruncinată.

Folosind 2-4 sticle, depunerile de carbon de curățare perioada de carbon depozit vor fi evacuate împreună cu vehiculul de evacuare, acesta poate fi simțit în mod clar că zgomotul motorului este semnificativ mai mic decât înainte.

Folosind 5-6 sticle, adânc de curățare și întreținere perioada de carbon acumulat în anul este curățat practic, motorul fuel_ rezervor poate simți buna funcționare, gaso_line poate fi complet ars, reduce fuel_ consum.

Nume: gaso_line aditiv

Dimensiune: 13*4,5 cm

Capacitate: 60ml/2oz

Culoare: albastru

Lista De Pachete

1*Gaso_line aditiv

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Proteja Motorul Nostru fu_el aditiv salvează fu_el, elimină depunerile de carbon, imbunatateste fu_el putere, protejeaza motorul, reduce emisiile, și protejează mediul, de a face motoarele începe cu ușurință și rula fără probleme.

2.Curata Depunerile de Carbon: Acest produs poate dizolva depunerile de carbon, curățați circuitul de ulei, și descompus canistre de carbon sunt dispersate în gaso_line pentru a arde împreună, economisirea energiei și protejarea mediului înconjurător.

3.Îmbunătăți Eficiența Motorului: ardere ameliorator pot promova arderea completă de carbon și apă, pentru a îmbunătăți eficiența motorului, și de a menține puterea de puternică.

4.Caracteristici cheie: Salvați fu_el, crește puterea, de a proteja buteliile, lubrifia masini pentru a reduce zgomotul, elimina depunerile de carbon și fl_ue gaze, și de a reduce emisiile.

5.Reduce Fu_el Consumul Nostru Fu_el aditiv poate pe deplin atomize fu_el, reduce Fu_el consumul, de a proteja invironment, scoateți carbon pe supapă și cilindru suprafețe.

  • Extern De Certificare De Testare ce
  • Origine China Continentală
  • Tip De Material ABS

Adauga un comentariu

Rating: