Meniu

100ml Geamul Mașinii Lipicios Gunoi Label Remover Adeziv Frumusete Unghii Autocolant de Curățare Spray Adeziv Remover Produse de Curățare

100ml Geamul Mașinii Lipicios Gunoi Label Remover Adeziv Frumusete Unghii Autocolant de Curățare Spray Adeziv Remover Produse de Curățare
|  0 Opiniile
17.65lei
25.22lei
SKU#: c180475 În stoc
  • Categorie : Spălătorie Auto Și Întreținere
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Noastre multifuncționale adeziv remover are o formula usoara, care înmoaie în mod eficient suprafața de adeziv, fără a fi prea dure.Acesta este dotat cu un parfum plăcut.

Caietul de sarcini:

Numele produsului: Multifunctional adeziv remover

Stare: Lichid

Conținut Net: 100ml

Funcția: Adeziv de înmuiere și îndepărtarea

Potrivit pentru: mașini de curățare, de curățare acasă

Pachet De Listă:

Multifunctional adeziv remover*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Formula unica: elimină Eficient încăpățânat lipici.Non-Coroziv Formula: Acest multifuncțional adeziv remover are o formula usoara, care îndepărtează eficient încăpățânat lipici de gunoi în timp ce nu inox sau deteriorarea suprafeței.

2.Eficient pentru Îndepărtarea: Elimina încăpățânat adeziv gunoi efort cu multifunctional adeziv remover.Dispunând de un puternic formula care conțin dizolvarea agenților, rapid și gracelessly curata orice suprafata.

3.Toate-Scop: Cu dual-scop formularea, nostru adeziv remover este perfect pentru proprietarii de automobile.Parfumul său plăcut și o gamă largă de aplicații de a face o soluție ideală pentru eliminarea lăsat-gratuit lipici.

4.Simplu de Utilizat: Cu doar un spray, lipici este ușor înmuiat pentru îndepărtarea ușoară.Nu mai mult de-a face cu incapatanat adezivi.Pur și simplu lopată și ștergeți pentru o experiență fără griji.

5.Container incasabil Structura: Noastre multifuncționale adeziv remover este găzduit într-o sticlă organism, care este robust si practic indestructibil.Îngroșat design poate rezista la presiune și să păstreze remover de siguranță și securitate în timpul utilizării.

  • Origine China Continentală
  • Element De Volum 100ml

Adauga un comentariu

Rating: