Meniu

Rim Masina Perie Wheel Rim Cleaner Perie Microfibra Rim Masina De Curățare Detaliază Perie De Spălare Auto Perie Set De Roți Pentru Camioane Motociclete

Rim Masina Perie Wheel Rim Cleaner Perie Microfibra Rim Masina De Curățare Detaliază Perie De Spălare Auto Perie Set De Roți Pentru Camioane Motociclete
|  0 Opiniile
42.49lei
111.82lei
SKU#: c172891 În stoc
  • Categorie : Spălătorie Auto Și Întreținere
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Rim Masina Perie Wheel Rim Cleaner Perie Microfibra Rim Masina De Curățare Detaliază Perie De Spălare Auto Perie Set De Roți Pentru Camioane Motociclete Puncte: 1.Design special: a Ajunge la locurile greu accesibile și clar murdăria și praful cu ușurință folosind această mașină roata perie.Caracteristicile sale unice de a intra în crăpături înguste între diferite spițe, care permite pentru o temeinică rim masina experiență de curățare și îmbunătățit de performanță de curățare.

2.Materialul Superior: Mașina Noastră Rim Pensula oferă materiale de înaltă calitate, care sunt sigur de a oferi o temeinică și eficientă de curățare fără nici o deteriorare a roților de vopsea.Curata masina de roți eficient cu usurinta si pace a mintii.

3.Multi-Funcțional Murdărie Buster: Experiență de efort și de curățare de jante pe masini, camioane, biciclete, motociclete, Rulote și mai mult cu această Roată Aspirator cu Perie.Curățați cu ușurință cu 40° săpun moale pentru imaculat rezultate, de fiecare dată.

4.Curățare eficientă: Roata Noastre Perie de Curățare lasă nici rim, necurățate, deoarece indeparteaza eficient greu-la-ajunge și încăpățânat murdărie, grăsime, ulei și ars de praf de frână, asigurând o curățenie amănunțită în fiecare domeniu al jantei.

5.Ușurința de Utilizare: Mașina Noastră Roata Perie dispune de un maner confortabil si control pentru efort de curățare.Maner non-alunecare pe suprafete ajuta reduce oboseala mâinii, în timp ce ușor de îndepărtat perie acopere face ușor pentru curățare și întreținere.

Masina Rim Perie are caracteristici unice, inclusiv ultra-peri moi pentru blând încă detaliate de curățare.Sale prindere confortabilă și control face mai ușor de a folosi pe toate masinile.Upgrade masina ta de curățare de rutină astăzi.

Caietul De Sarcini: Material: Microfibra

Dimensiune: (aprox.)41*7*0.8 cm/16.14*2.76*0.31 cm

Cam sfaturi: 1. Din motive cum ar fi monitoriza temperatura de culoare, camera, lumină ambientală, și abilitățile de fotografie, pot exista mici diferențe de culoare în imagini a unor produse.Culoarea este supus produsul real!

2. Vă rugăm să permiteți ușoară diferențele de mărime din diferite manuale măsurători.

Lista: 1x rim perie

1x pânză de acoperire

Metode de plata:

· Puteți face plata prin oricare dintre metodele de mai sus și pls soluționa în termen de 3 zile de îndată ce comanda dvs. este plasat.

· Plata va fi verificată prin Chicme.ro termen de 24 de ore și vom procesa comanda dumneavoastră odată ce este terminat.

· În cazul în care comanda este închis din cauza motive de securitate, va trebui să depuneți o cerere la Chicme.ro.

· Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord sau de mediere vor fi procesate imediat și, de obicei, durează aproximativ 7-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la contul dumneavoastră.

Transport maritim și pachetul:

· Toate articolele vor fi verificate și bine ambalate înainte de expediere.Comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este terminat.

· Greutatea coletului prin posta normala este limitată la 2 kg.Va vom trimite separat, dacă greutatea este de peste 2kg.

· De obicei, este nevoie de aproximativ 15 - 60 de zile și ar putea fi un pic mai mult pentru un domeniu de la distanță.

· Puteți alege rapid metoda de transport maritim, dacă vrei să ajungi coletul mai devreme, și pentru aceasta va trebui să plătească taxa de transport.

Retrimite și de rambursare:

Vom retrimite sau restituire în cazul în care coletul este pierdut, deteriorat în timpul de tranzit sau de a primi elementul greșit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi încântați să vă ajute.

Feedback-ul:

· Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați un feedback pozitiv, ne va fi foarte apreciat.

· Dacă există ceva în neregulă, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.

  • Articol Greutate 160g
  • Material microfibra
  • Origine China Continentală
  • Înălțime Element 0.8cm
  • Tip De Material microfibra
  • Numele Rim Masina Perie
  • Tip De Element Bureți, Haine & Perii
  • Caracteristici Speciale Roata Detaliază Perie
  • Lățime Produs 7cm
  • Articol Diametru 0.00inch
  • dropshipping Suport
  • Element De Lungime 41cm

Adauga un comentariu

Rating: