Meniu

Parbrizul mașinii Film de Ulei Curat Parbriz Glass Cleaner Degresant 236ml Sticlă Stripteuză Apă Spot Remover Pentru Masina RV Camion SUV

Parbrizul mașinii Film de Ulei Curat Parbriz Glass Cleaner Degresant 236ml Sticlă Stripteuză Apă Spot Remover Pentru Masina RV Camion SUV
|  0 Opiniile
49.92lei
62.42lei
SKU#: c146424 În stoc
  • Categorie : Spălătorie Auto Și Întreținere
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Experiența un efort curat și clar masina cu Mașina noastră de Sticlă Film de Ulei Curat.Special formulat pentru a uniform extinde acoperirea, doar stoarce și ștergeți film de ulei, fără a deteriora sticla sau suprafete de vopsea.Sigur pentru utilizare pe margini și cusături de cuvânt mărci. 236ml sticla.Păstrați masina ta arata ca unul nou, fără tam-tam.

Caietul de sarcini:

Nume: film de Ulei remover curat

Stare: lichid

Conținut Net: 236ml

Dimensiune: (aprox.)25*8*8cm/9.84*3.15*3.15 cm

Folosit pe: sticla, vopsea auto

Funcția: Elimina pete de apă și ulei de film, elimina neclare orbire, și de a restabili sticla transparenta

Lista De Ambalare:

1* Pahar De Restaurare A Elimina Pata

Vezi mai multe detalii despre produs

1.În condiții de siguranță pentru a Utiliza: sticlă Noastră restaurare pata remover este sigur și ușor de utilizat, special conceput pentru a absorbi și se dizolvă petele de pe suprafețele de sticlă uniform.Cu o acoperire extinsă și bogat în M-HPO film de ulei și apă pata de curățare factori, acesta oferă puternic și eficient de curățare.

2.Aplicație ușor: Spune la revedere de la pete de apă și ulei de film cu usurinta cu ajutorul nostru Pahar de Restaurare pentru Îndepărtarea Petelor.Nu de spălare sau de clătire este necesar, doar stoarce și ștergeți ușor pentru a curăța suprafețele din sticlă în câteva minute.

3.Nici un Prejudiciu pentru Pahar: Nu deteriora sticla în timp ce în mod eficient eliminarea depozitelor de minerale, petele de apă dură, și murdăria persistentă.Ușor pentru a elimina murdăriile doar cu spray, șterge, și se clătește.

4.Mai multe Funcții: Acest produs poate elimina petele nu numai la suprafețele de sticlă, dar, de asemenea, de la vopsea, margini, și cusături de cuvânt marchează, făcându-l un multifuncțional curat pentru casa sau masina.

5.Vin intr-o Larga Utilizare: Sticlă Noastră Restaurare Pata Remover este o aplicație completă pentru autoturisme, Suv-uri, RVs, și camioane.Indeparteaza eficient praful, murdaria, petele de apă, și alte pete să-ți lași suprafețe de sticlă fără pată și de cristal clar.

  • Tip Non Antigel
  • Origine China Continentală
  • Concentrat Da

Adauga un comentariu

Rating: