Meniu

11PCS Ziua de Paști Interschimbabile Cuier Ușă Vaca Fermă Ușa Perdeaua Pentru Ușa din Față Agățat Decoratiuni Cu Șnur

11PCS Ziua de Paști Interschimbabile Cuier Ușă Vaca Fermă Ușa Perdeaua Pentru Ușa din Față Agățat Decoratiuni Cu Șnur
|  0 Opiniile
76.94lei
111.49lei
SKU#: c302733 În stoc
  • Categorie : Casa De Depozitare & Organizare
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

11PCS Ziua de Paști Interschimbabile Cuier Ușă Vaca Fermă Ușa Perdeaua Pentru Ușa din Față Agățat Decoratiuni Cu Șnur Caracteristici: Fabricat din lemn natural, fără miros, fără fisuri, fără putregai, durabil pentru depozitarea pe termen lung.Cel mai bun selecție de paste poarta semne pentru poarta fermei decor.

Cuier ușă vacă, fermă de inlocuit, potrivite pentru diferite festivaluri, potrivit pentru Craciun, Paste, Ziua Independenței, ziua Recunostintei si de Ziua Îndrăgostiților, pline de culoare, atmosferă de sărbătoare, de a crea o atmosferă bună pentru casa ta.

Dimensiunea agățat categorie este potrivit pentru decor.Agățat de tag-uri în fiecare cameră sunt dotate cu puternice lanyard-uri, care sunt ușor de instalat, și o varietate de Elemente pot fi înlocuite cu autocolante, care sunt ușor de înlocuit și să te simți în fiecare atmosferă de sărbătoare.

Interschimbabile Cuier Ușă Vaca Noastră Interschimbabile Cuier Ușă de Vacă poate fi un cadou perfect pentru familie, prieteni, vecini sau rude pentru a-și exprima pe deplin de dragostea ta și de îngrijire pentru ei.

Această fermă frumos decor pot fi folosite pentru a decora ușa din față, ușa din spate, camera de uși, ferestre, șemineu, scări și pridvor pereții de lângă intrare, de asemenea, poate fi folosit în multe locuri, cum ar fi cafenele, restaurante, cladiri de birouri, pentru a oferi o atmosferă de sărbătoare.

Stil: B / A

Material: lemn

culoare: așa Cum se arată

Conținutul Pachetului:

10 x fluturi+ochelari

1 x circulară tag

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine China Continentală
  • Utilizarea Cheltuieli diverse

Adauga un comentariu

Rating: