Meniu

2 buc coș de Duș Colț de Raft Montat pe Perete Duș Caddy Platan Rotativ 360° Duș Colț Organizator Adeziv Duș Leneș

2 buc coș de Duș Colț de Raft Montat pe Perete Duș Caddy Platan Rotativ 360° Duș Colț Organizator Adeziv Duș Leneș
|  0 Opiniile
126.01lei
252.03lei
SKU#: c313514 În stoc
  • Categorie : Casa De Depozitare & Organizare
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

[Calitate Premium] Acest caddy duș colț de raft este realizat din plastic de premium care este puternic, nu este ușor să se deformeze, rezistent la apa si inoxidabil, potrivit pentru utilizarea perioadă lungă de timp.Și caddy duș colț de raft este echipat cu un rotativ 360° placă turnantă, care permite ușor pentru a obține în bucătărie sau duș elementele plasate în greu-la-ajunge la zone.

[Easy pentru a Instala] Acest caddy duș colț de raft vine cu non-marking adeziv puternic cârlige care are o puternică capacitate de încărcare.Suficient de puternic pentru organizarea de diverse elemente, cum ar fi bucătărie spice sticle și borcane, sampoane, balsamuri, geluri de dus, etc. Nu este nevoie să vă faceți griji cu obiecte care se încadrează.Și este ușor de instalat, nu este nevoie de alte instrumente sau de foraj.

[Economie de spațiu și placă Turnantă Design] Acest caddy duș colț de raft este proiectat cu un rotund de 360° rotație placă turnantă oferind un confort pentru a ajunge duș provizii.Și caddy duș colț de raft este potrivit pentru instalarea de 90 ° unghi drept colț de perete care să maximizeze utilizarea de spațiu colț.Și-a construit în placă turnantă, de asemenea, poate fi demontat separat pentru o curatare usoara.

[Conținutul pachetului] Acest pachet conține 2×Duș Caddy Platan (cu adeziv de montaj carlige) si 1×Cârlig.Duș caddy colț de raft pot folosi separat sau în combinație.La cârlig pivotant este detasabila.Atunci când duș caddy rafturi de colt sunt instalate în combinație, carligul este montat în partea de jos a raftului.

[Lat Aplicație] Această duș colț de raft măsuri 37×27×13cm/14.5 x 10.6 x 5.1 și potrivit pentru aplicarea pe scară largă.Utilizate pe scară largă ca un duș și articole de toaletă organizator, bucatarie condimente și burete titularului, care este practic și comod acasă raft de depozitare.

Descriere:

Acest caddy duș colț de raft este ușor de instalat și ne oferă o convenabil de viață în casa noastră.Bine organizați, duș consumabile și rapid aduce sampon, sapun, etc.

Caracteristică Cheie

360° Rotativ Neted: Acest caddy duș colț de raft cu platan caracteristici 360° rotativ neted și nu este ușor să fie blocat.Convenabil pentru a obține elementele necesare.

Durabil și Reutilizabile: Acest caddy duș colț de raft este realizat din plastic de premium, care este durabil și reutilizabile.Și-a construit în placă turnantă, de asemenea, poate fi demontat separat pentru o curatare usoara.

Caietul de sarcini

Nume: Caddy Duș Colț De Raft

Material: Plastic

Dimensiune: aproximativ 37×27×13cm/14.5 x 10.6 x 5.1 în

Notă:

1.Pot exista mici diferente intre imaginea și culoarea reală a mărfii.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă arăta exact culoarea

2.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferența datorată la măsurătoare manuală

2×Duș Caddy Platan (cu adeziv de montaj carlige)

1×Cârlig

Duș Lazy Susan Organizator, Duș Caddy Placă Turnantă Organizator,Duș Colț De Raft De Depozitare

  • Origine China Continentală
  • Nume De Brand willstar

Adauga un comentariu

Rating: