Meniu

10BUC Dublu Strat economie de Spațiu Raft de Pantofi de Stocare Titular, Non-Alunecare Pantofi Organizator Idee de Depozitare

10BUC Dublu Strat economie de Spațiu Raft de Pantofi de Stocare Titular, Non-Alunecare Pantofi Organizator Idee de Depozitare
|  0 Opiniile
102.21lei
167.56lei
SKU#: c306902 În stoc
  • Categorie : Casa De Depozitare & Organizare
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

REGLABIL si VERSATIL: Nostru raft de pantofi oferă poziții reglabile, permițându-vă să personalizați înălțimea în funcție de tip de pantof.Potrivit pentru copii pantofi, papuci, balerini, adidasi, sandale, pantofi cu toc (dimensiune 9 și de mai jos) și alte stiluri, asigurând o potrivire perfectă, fără stoarcere.

A maximiza Spațiul: Îmbrățișeze o ordine in dulapul cu pantofi!Inovatoare de design dublu-strat instantaneu economisește până la 50% spatiu de depozitare.Spune la revedere de la pantof dezordine și de a găsi dreptul de pantofi cu ușurință cu economie de spațiu de raft de pantofi - perfect pentru dormitoare, dulapuri și rafturi pantofi.

Design Anti-alunecare: pantoful Nostru slot organizatorul are flapsurile de sus pe ambele părți și înapoi, precum și suprafețe concave și convexe pentru a preveni pantofi de la alunecarea.Păstrați pantofi în loc și îngrijite.

CALITATE PREMIUM: pantoful Nostru stive sunt realizate din materiale de înaltă calitate, durabil și ecologic.Îmbunătățirea grosime asigură că poate rezista la presiuni mari și utilizarea frecventă, fără fisuri.

Ușor de Curățat: Ușor de curățat cu apă și săpun, și pantofi slot organizator are o durată de viață mai lungă.Organizarea pantofi ca niciodată înainte cu noastre de pantofi minunat slot organizator!

Culoare:negru/gri/Alb

Material:plastic

Conținutul Pachetului:

10 x pantof suport

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine China Continentală

Adauga un comentariu

Rating: