Meniu

Chiuveta Perie Suport Auto Adeziv de Scurgere uscător de haine Inoxidabil Chiuveta de Bucatarie Organizator cu Tava de Scurgere Bucatarie Accesorii de Baie

  • Acasă
  • Casa De Depozitare & Organizare
  • Chiuveta Perie Suport Auto Adeziv de Scurgere uscător de haine Inoxidabil Chiuveta de Bucatarie Organizator cu Tava de Scurgere Bucatarie Accesorii de Baie
Chiuveta Perie Suport Auto Adeziv de Scurgere uscător de haine Inoxidabil Chiuveta de Bucatarie Organizator cu Tava de Scurgere Bucatarie Accesorii de Baie
|  0 Opiniile
60.19lei
120.43lei
SKU#: c306391 În stoc
  • Categorie : Casa De Depozitare & Organizare
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Puncte De Vânzare:

1.Utilizări Multiple: Acest 3 în 1 Chiuveta de Bucatarie Organizator poate ține cârpe, bureți, chiuveta acoperă, perii, aspiratoare și mai mult.Aceasta vă ajută organizează diverse gadget-uri de bucătărie și a menține lucrurile ordonat și organizat.

2.Distincte de Design: Cu un fund deschis, design și un fund detașabil tava de scurgere, aceasta chiuveta de bucatarie organizator rack permite apei să se scurgă mai repede și facilitează uscarea rapidă.De asemenea, vă ajută să păstrați bucătărie uscată și curată.

3.Superioara Material: Realizate din oțel carbon rezistent, cu o galvanizare proces de vopsea, aceasta chiuveta de bucatarie organizator rack este rust-proof, rezistent la decolorare, rezistent la zgârieturi și rezistent la eroziune, asigurând durabilitate și fiabilitate.

4.Convenabil de Montare: puteți instala cu ușurință această chiuveta de bucatarie organizator raft, fără găuri sau deteriorarea perete, datorită puternic aderenta de non-marcarea autocolant care vine cu ea.Alternativ, puteți plasa, de asemenea, pe blat pentru a economisi spațiu de masă.Alege din 2 metode de instalare în funcție de preferințele dumneavoastră.

5.Utilizate pe scară largă: Dacă aveți nevoie pentru a stoca toate nevoile de zi cu zi de chiuveta din bucatarie sau baie, acest raft organizator poate ajuta.Ea are un puternic capacitatea portantă pe care o menține stabilă și care nu se încadrează, chiar și atunci când este plin de elemente.

Descriere:

1. Burete Suport Pentru Chiuveta de Bucatarie organizează diverse gadget-uri de bucătărie în locul 1, economisind spațiu și păstrarea chiuveta curat.

2. Ea are caracteristici unice, cum ar fi o tava de scurgere detasabila, un design de ventilație, și se estompeze-un material rezistent.

3. Puteți alege de la 2 metode de instalare: loc direct sau bandă adezivă.

4. Ea are diverse aplicații pentru deținerea bureți, perii, săpun, și mai mult.

5. Este ușor de curățat și rezistent.

Caietul de sarcini:

1. Nume Produs: Chiuveta De Bucatarie Rack De Stocare

2. Material: otel carbon

3. Dimensiuni: (aprox.) 20*11.5*27cm/7.87*4.53*10.63 cm

4. Greutate: 500g

5. Metoda de instalare: desktop, montat pe perete

Lista De Ambalare:

1*chiuveta de bucatarie rack (cu tava de scurgere)

1*adeziv

  • Origine China Continentală

Adauga un comentariu

Rating: