Meniu

Calendar de birou Multi-funcțional Student Timp Programul Clasă Planul de Gestionare Consumabile de Birou Calendar de Stil Vertical O3G0

  • Acasă
  • Notebook-Uri & Scris Tampoane
  • Calendar de birou Multi-funcțional Student Timp Programul Clasă Planul de Gestionare Consumabile de Birou Calendar de Stil Vertical O3G0
Calendar de birou Multi-funcțional Student Timp Programul Clasă Planul de Gestionare Consumabile de Birou Calendar de Stil Vertical O3G0
|  0 Opiniile
9.80lei
16.33lei
SKU#: c73368 În stoc
  • Categorie : Notebook-Uri & Scris Tampoane
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Descriere Produs:

1. Nume produs: stil Calendar multifunctional student program plan de rezerva

2. Dimensiune produs: dimensiunea acestui notebook este de aproximativ 25x8cm/9.84x3.15 inci.

3. Produs stil: planul de notebook

4. Produs de culoare: Bobina notebook

5. Material: hârtie

Caracteristici produs:

1. Design Multifunctional: Acest calendar nu numai că oferă de zi cu zi de gestionare a timpului de pagini, dar, de asemenea, include mai multe module funcționale, cum ar fi planurile de studiu, stabilirea obiectivelor, memo-uri, etc.pentru a ajuta elevii în mod cuprinzător de a gestiona timpul și sarcinile.

2. Rafinat calendar de birou stil: programul adoptă un rafinat calendar de birou stil de design, cu datele să fie completate pe fiecare pagină, permițându-vă să vizualizați cu ușurință și de a organiza programul de zi cu zi și sarcini, în timp ce, de asemenea, adăugând un sentiment de moda.

3. De gestionare a timpului instrumente: programul oferă informații detaliate de gestionare a timpului instrumente pentru a vă ajuta să aranja timp rezonabil și complet studiu și de viață sarcinile în mod eficient.

4. Personalizate personalizare: interior paginile de programul oferă suficient spațiu gol, permițându-vă pentru a umple liber în studiul personal, planuri, obiective, note și alte informații pentru a satisface nevoile personalizate și de a face programul mai unic.

5. Durabil și de înaltă calitate: programul utilizează hârtie de înaltă calitate și robust obligatorii.Portabil dimensiune este potrivit pentru a fi purtat, permițându-vă să-l folosească oricând și oriunde pentru a îmbunătăți managementul timpului eficiența.

Atenție:

1.După cum știm cu toții, computere diferite de afișare diferite culori, iar culoarea reală pot fi ușor diferite de la următoarea imagine.

2.Datorită măsurare manual, dimensiunile pot avea o eroare de câțiva centimetri

Livrarea include:

1 buc plan notebook

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Garantam calitatea produselor noastre.Bine ati venit pentru a vizita.Sper să ai o zi frumoasă!

  • Origine China Continentală

Adauga un comentariu

Rating: