Meniu

12 Piese Super Sticky Notes Morandi Culori, Ambalaj În Vrac Superior De Aderență Eco-Friendly, Portabil, Perfect

12 Piese Super Sticky Notes Morandi Culori, Ambalaj În Vrac Superior De Aderență Eco-Friendly, Portabil, Perfect
|  0 Opiniile
53.47lei
68.57lei
SKU#: c156726 În stoc
  • Categorie : Notebook-Uri & Scris Tampoane
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

12 Piese Super Sticky Notes Morandi Culori, Ambalaj în Vrac Superior de Aderență Eco-Friendly, Portabil, Perfect Robust, Compact, Dimensiune: Perfect portabil 3x3 inch note lipicioase, promițând confort și versatilitate.Ambalarea în vrac, oferind suficient stoc, în valoare totală de 720 de foi peste 12 tampoane individuale.Întotdeauna să fie pregătit pentru a lua important note sau memento-uri oriunde, oricând.

Versatil Utilitate: Aceste note lipicioase nu sunt legate una de mediu.Utilitatea lor se extind de la școală, la birou, chiar și utilizarea acasă.Ei excelează în afișarea crucial note și memento-uri pe o varietate de suprafete, inclusiv pereți, uși, frigidere, monitoare și mai mult.Lumea este notebook-ul!

Indiscutabil Adezivitatea: înțelege importanța de aderenta în note lipicioase.Notele noastre nu numai să adere excelent, dar, de asemenea, nu lasă murdar reziduuri de la îndepărtare.De asemenea, ei ies la fel de ecologic, fiind pe deplin reciclabile, fără a pierde calitatea sau lipicios.

Elegant Morandi Culori: Format din 6 cu gust de lumină nuanțe de roșu, violet, verde, gri, albastru și galben.Nostru Morandi colorate lipicios note înveseli orice pagină, făcând înregistrări mult mai distins ca niciodată.Nu numai funcțional, dar, de asemenea, chic - notați-având o experiență estetică!

Hârtie de Calitate: Note Lipicioase ridica ștacheta pentru hârtie standard.Unic hârtie groasă de calitate asigură zero ink infiltrații, promovarea curată și netedă scris.Creat printr-o tehnologie avansată de proces, rezultatul este de un verde-materialul prietenos, care îmbunătățește experiența dvs. scris.

Culoare:Așa Cum Se Arată

Material:Hârtie

Dimensiuni:3x3 Cm

Conținutul Pachetului:

12 * semn Convenabil

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine China Continentală

Adauga un comentariu

Rating: