Meniu

100 Plic Notebook Bani de Economisire Provocare Liant cu Laminat Tracker Buget Liant cu Plicuri pentru bani Bani Bani Organizator

100 Plic Notebook Bani de Economisire Provocare Liant cu Laminat Tracker Buget Liant cu Plicuri pentru bani Bani Bani Organizator
|  0 Opiniile
21.48lei
43.01lei
SKU#: c231850 În stoc
  • Categorie : Notebook-Uri & Scris Tampoane
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

100 Plicuri Bani de Economisire Provocare Liant cu Laminat Tracker de Apă-Rezistent la Bugetul de Liant cu Plicuri pentru Bani

Rezistent la apă și rezistent la rupere policlorură de vinil plicuri pentru stocarea de numerar, monede, bancnote, și chitanțe.

Reutilizabile foaie laminată de pe trackere si non-laminat lianți pentru eficiente de gestionare a bugetului și economii de costuri.

Faux din piele liant cu 25 6-gaura plicuri de numerar și preimprimate numerele 1-100 organizate de monitorizare financiară.

Dimensiune convenabilă și accesorii pentru transport ușor și pe-the-go de gestionare a bugetului.

Distractiv și eficient bugetul de liant pentru finanțele personale și de familie, ajutând pentru a economisi pentru diverse obiective și cheltuieli.

Descriere:

Introducerea noastră plic notebook, final bugetare și de economisire de bani soluție!Fabricat din moale, durabil policlorură de vinil, acest lucru rezistent la apă și rezistent la rupere liant este perfect pentru stocarea de numerar, monede, facturi, chitanțe, și alte obiecte mici.

Faux din piele liant vine cu 25 6-gaura plicuri de numerar preimprimate cu numerele 1-100, împreună cu un reutilizabile foaie laminată tracker.

Laminate foaie de trackere permite pentru reutilizare ușoară, în timp ce non-laminat lianți oferă flexibilitate și vă ajută să economisiți bani.

Acest buget liant este conceput pentru a păstra finanțelor a organizat și a face economie de bani și bugetare distractiv.Este ușor de transportat și de utilizat, făcându-l un mare economisire de bani organizator și sistemul de plic portofel pentru bani bugete.

Fie că sunteți gestionarea finanțelor personale sau de bugetul familiei, plic noastre notebook-ul este instrumentul perfect pentru a vă ajuta să economisiți pentru următorul mare obiectiv, fie că este vorba de o vacanta, masina, un fond de urgență, de rambursare a datoriilor, ziua de nastere, sau orice altceva!

Ia-ți plic notebook astăzi și începe gestionarea finanțelor dumneavoastră în mod eficient.

Nume Produs: Plic Notebook

Material: Imitatie De Piele, De Hârtie

Obligatoriu: Loose Leaf

Caracteristici: rezistent la Apă, rezistentă la Rupere, Reutilizabile

Detalii Dimensiuni:

Dimensiune: 23 cm x 17cm/9.21" x 6.88" (Aprox.)

Note:

Datorită lumină și ecran de setare diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferenta din diferite manuale de măsurare.

Pachetul Include:

1 x Plic de Notebook-uri

25 x Quad Film

1 x 100 Zi Autocolant

  • Material De Acoperire Piele
  • Paginile Interioare 40 Coli
  • Tip Planificatorii de zi cu zi
  • Origine China Continentală

Adauga un comentariu

Rating: