Meniu

Silicon Cadru Mare HD Clar Anti Ceață Reglabil Înot Ochelari de protecție Ochelari de Scufundări pentru Bărbați Adulți Femei

Silicon Cadru Mare HD Clar Anti Ceață Reglabil Înot Ochelari de protecție Ochelari de Scufundări pentru Bărbați Adulți Femei
|  0 Opiniile
53.09lei
75.85lei
SKU#: c3663 În stoc
  • Categorie : Alte Sporturi Si Divertisment
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Puncte:

1.Nici o Scurgere: Moale, inodor diving goggles cu lichid de silicon curea ochelari de cal, care se adapteaza la forma fetei si previne scurgeri de apă, oferind un confortabil, se potrivesc în timp ce prevenirea scurgerilor de apă..

2.Avansate de Protecție a Ochilor: Echipat cu transmisie ridicată a luminii și rezistent la impact lentile de sticlă călită, aceste scufundări ochelari de protecție în mod clar sub apă viziune.Anti-zero acoperire asigură longevitatea.Ia-ți o experiență de scufundări la nivel cu o claritate superioară și confort.

3.Vedere panoramică: Lăsați-vă în frumusețea mării cu cadru mare de înot ochelari de protecție care oferă o vedere panoramică.Concepute pentru adulți, acești ochelari oferă un confortabil și etanșe se potrivesc, asigurând o experiență plăcută și sigură, cu sporită claritate vizuală.

4.Ergonomic Diving Goggles: Nostru scufundări ochelari vin cu un sistem flexibil și reglabil cataramă de design care asigură o caldă se potrivesc pentru a preveni pătrunderea apei.Bucurați-vă de o vedere neîntreruptă a lumii subacvatice în timp ce scufundări confortabil și de încredere.

5.Aplicabile pe scară largă a echipamentului de Scufundări: Noastre echipament de scufundare este perfect pentru pescar, snorkelers și gratuit scafandri.Proiectat atât pentru adulți și copii, acești ochelari oferă un mod clar și confortabil de vedere al lumii subacvatice.Potrivit pentru înot și aplicabile pe scară largă pentru aventuri subacvatice.

Noastre de Adulți Înot Ochelari de protecție oferă o potrivire confortabilă și clar sub apă viziune pentru o buna experiență de înot.Cu o vedere panoramică și flexibil, bretele reglabile, acești ochelari oferă o potrivire perfecta pentru orice inotator.

Caietul de sarcini:

Denumire produs: ochelari de Scufundări

Produs material: sticla + silicon lichid

Domeniul de aplicare: Snorkeling, diving

Aplicabile oameni: Adolescenți, adulți

Dimensiune produs: despre 16x13cm/6.3x5.12 inci

Lista De Ambalare:

1buc * Scufundări masca

  • Origine China Continentală

Adauga un comentariu

Rating: