Meniu

Piscină Termometru Plutitor Practice Piscină Termometru pentru Măsurarea Temperatura Piscinei

Piscină Termometru Plutitor Practice Piscină Termometru pentru Măsurarea Temperatura Piscinei
|  0 Opiniile
48.55lei
69.37lei
SKU#: c51348 În stoc
  • Categorie : Alte Sporturi Si Divertisment
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

PR Vânzare Impermeabil Solar, Piscină Termometru Ecran Mare de Afișare Termometru pentru cele Mai multe Tipuri de Piscină PR Vânzare

Descriere:

Caracteristici:

Premium Material: piscina termometru este făcut de calitate premium ABS material, care este durabil,de oxidare-rezistente, de viață lungă și potrivit atât pentru utilizarea în interior și exterior.

Citire corectă: piscina Noastră termometru are o înaltă precizie senzor de temperatură care asigură o temperatură corecte de citire.Acest lucru vă permite să monitorizeze temperatura din piscina cu încredere și precizie, asigurându-se că piscina este intotdeauna la temperatura optima pentru înot și de relaxare.

Digital Piscină Termometru Plutitor: Digital piscină termometru este cu înaltă precizie senzor de temperatură care asigură o temperatură corecte de citire.Intervalul de temperatură de încercare este de: -20-50℃ .Acesta este un mod convenabil de a monitoriza temperatura din apa de baie și piscină în aer liber.

Ocazii: termometru Plutitor este cea mai buna alegere de a promova distractiv de înot.Mare pentru familia piscine, acvarii și iazuri de pește.

Customer Service: Cu satisfactia ca prima noastra prioritate, ne oferă o satisfacție service pentru toate produsele noastre.

Caietul de sarcini:

Interval de masurare: -20-50℃

Dimensiune: 5.1*3.2 inch

Note:

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Pachetul Include:

1x Piscină Termometru

1x Coarda

  • Origine China Continentală

Adauga un comentariu

Rating: