Meniu

Scuba Furtun Protector Se Arunca Cu Capul Furtunului Maneca Scuba Regulator De Joasă Presiune Furtun De Paza Echipamente De Scufundări Scuba Gear Capac De Protecție

  • Acasă
  • Alte Sporturi Si Divertisment
  • Scuba Furtun Protector Se Arunca Cu Capul Furtunului Maneca Scuba Regulator De Joasă Presiune Furtun De Paza Echipamente De Scufundări Scuba Gear Capac De Protecție
Scuba Furtun Protector Se Arunca Cu Capul Furtunului Maneca Scuba Regulator De Joasă Presiune Furtun De Paza Echipamente De Scufundări Scuba Gear Capac De Protecție
|  0 Opiniile
13.30lei
21.10lei
SKU#: c178506 În stoc
  • Categorie : Alte Sporturi Si Divertisment
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Nostru Scuba Furtun Protector este protecția ideală pentru scufundări furtunuri.Realizate cu material rezistent la uzură, acesta poate fi utilizat în aplicații pe scară largă, economisind timp și efort.Este, de asemenea, ușor de a transporta și stoca, făcându-l un must-have pentru fiecare scafandru.

Caietul de sarcini:

Material: cauciuc ecologic

Dimensiune produs: Potrivit pentru aproximativ 1.1x1.3cm/0.43x0.51 centimetri diametru de înaltă și de joasă presiune conducte

Greutate: 12g

Utilizare: scufundări

Cum pentru a instala conducta de maneca:

1. De căldură cu apă caldă și apoi instalați-l.

2. Aplica un pic de ulei de silicon înainte de instalare

3. Metodele 1 și 2 poate fi făcut cu mâinile goale, dar este mai bine să utilizați un instrument de detubare (nu sunt incluse).

Lista De Ambalare:

Scuba furtun maneca x1 (alte elemente de afișare nu sunt incluse)

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Protecție ideală: Scuba Furtun Protector oferă protecție de calitate la furtunul de joasă presiune prin prevenirea daunelor cauzate de consumul excesiv de îndoire.Acesta reduce capacitatea portantă și menține durabilitatea, ceea ce îl face perfect atât pentru profesioniști, cât și scufundări de agrement.

2.Materiale superioare: Fabricate din cauciuc de inalta calitate, cursuri de scuba furtun protector este flexibil și durabil, rezistent la uzură și de lungă durată.Nu este ușor să se deformeze sau daune, și este sigur și ecologic.

3.Aplicarea cuprinzătoare: Asigura siguranța de scuba furtunuri cu protecții durabile, potrivite pentru utilizarea pe scară largă pe conducte cu 11-13mm diametre.Oferă protecție versatilă, cu o lungime de 85mm/3.34 inch, oferindu-scafandri încrederea de a explora aventuri subacvatice.

4.Ușor pentru Utilizatori: Scuba Furtun Protector prevede instalarea și îndepărtarea.Cu ușor de utilizat de proiectare, se fierbe doar capacul pentru mai puțin de 5 minute de înmuiere și ușor de pus și de scos furtunul.Proteja echipamentul cu usurinta.

5.Realizat Convenabil: Scuba Furtun Protector are o dimensiune compactă și un design ușor, care îl face ușor de transportat și depozitat.Puteți plasa oriunde, fără a lua mult spațiu.

  • Origine China Continentală

Adauga un comentariu

Rating: