Meniu

Pedichiura unghii Kit 19Pcs din Oțel Inoxidabil unghiera Pedichiura Trusa Profesionala Manichiura Set Grooming Kit de Instrumente de Unghii Cu PU

  • Acasă
  • Casa De Depozitare & Organizare
  • Pedichiura unghii Kit 19Pcs din Oțel Inoxidabil unghiera Pedichiura Trusa Profesionala Manichiura Set Grooming Kit de Instrumente de Unghii Cu PU
Pedichiura unghii Kit 19Pcs din Oțel Inoxidabil unghiera Pedichiura Trusa Profesionala Manichiura Set Grooming Kit de Instrumente de Unghii Cu PU
|  0 Opiniile
40.13lei
57.30lei
SKU#: c303460 În stoc
  • Categorie : Casa De Depozitare & Organizare
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Caracteristici:

1. Noastre din oțel inoxidabil set de manichiura cu superba din piele de caz este la modă și practice, și popular cu familia și prietenii.

2. Profesional Nail Art Setul contine 19 mâinile, facial, și picior de îngrijire instrumente pentru a satisface toate nevoile dumneavoastra.Chiar și unghiile groase poate fi ușor de tăiat drept fără nici o forță.

3. Din oțel inoxidabil, instrumente de manichiură sunt realizate din oțel de înaltă calitate, care este durabil, non-decolorare, foarte greu, și ascuțite.Manichiura, pedichiura, tunderea sprancenelor, un set pentru utilizarea de viață.

4. De lux și la modă, genți de mână de înaltă calitate PU material, frumos, robust, durabil, non-decolorare, și nu este ușor de purtat.PU piele caz este ușor de transportat și poate fi ușor de deschis cu o cheie.

Caietul de sarcini:

Material: otel Inoxidabil

Dimensiune: așa cum se arată

Culoare: ca in poza

Lista de produse:

1* Mașină De Tuns De Unghii Set

Note:

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de fotografiere, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.【De Material de înaltă calitate】Noastre nail clipper set este fabricat din oțel inoxidabil material.Este manopera rafinat, nu este ușor de rugină, și este durabil, astfel încât acesta poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp.

2.【Practice de Frumusete Set Manichiura】Nostru manichiura set de îngrijire personală este o practică frumusete set manichiura, inclusiv de îngrijire a mâinilor, îngrijirea feței, și picior de îngrijire.Se întâlnește dumneavoastră de zi cu zi de unghii și unghii are nevoie de îngrijire.

3.【Ușor de Transportat și de Stocare】Această pedichiura unghii kit, cu o piele PU caz, este mic în dimensiuni, nu ocupă spațiu, și este foarte portabil.Este potrivit pentru călătorie și de uz casnic.

4.【Snap Butonul Design】PU caz din piele de călătorie set manichiura este echipat cu butoane de ajustare, care poate fi ușor de deschis cu un singur buton, permițându-vă pentru a accesa cu ușurință de unghii tunderea gadget-uri în interior.

5.【Utilizate pe scară largă】Acest personală îngrijirea unghiilor set de instrument are o gamă largă de aplicații.Este potrivit pentru manichiura, pedichiura, si spranceana tunderea și vă permite să face cu ușurință cu sprancene, parul din nas, urechi, puncte negre, unghii, murdărie, și piele moartă.

  • Material Poliester
  • Origine China Continentală
  • Caracteristică Eco-Friendly

Adauga un comentariu

Rating: