Meniu

4 Bucată Perete Pumn-De Stocare Gratuit Suport Transparent Router-Ul Rack De Perete Camera De Perete Camera De Zi Monitorizarea Suportului

4 Bucată Perete Pumn-De Stocare Gratuit Suport Transparent Router-Ul Rack De Perete Camera De Perete Camera De Zi Monitorizarea Suportului
|  0 Opiniile
49.40lei
102.92lei
SKU#: c315406 În stoc
  • Categorie : Casa De Depozitare & Organizare
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

4 Bucată Perete Pumn-de Stocare Gratuit Suport Transparent Router-ul Rack de Perete Camera de Perete Camera de zi Monitorizarea Suportului [Design de Frontieră] Diferit de alte rafturi, display raft adoptă un modernizate 1.5 cm design de frontieră pentru a proteja articolele de la care se încadrează.

[Size Detalii] Fiecare mini acril poliță is10.2x10.2x4.5cm, care este foarte potrivit pentru plasarea mini camere, ornamente, aparate foto, boxe, etc.

[Economisi Spațiu] Mini-rafturi rândul său spațiu irosit pe perete în spațiul de stocare spațios pentru a vă ajuta să păstrați totul curat și ordonat.

[Instalare ușoară] în Primul rând, curățați perete și de a păstra suprafața uscată, apoi lipici atașat de înaltă rezistență adeziv pe perete rafturi și lipi de perete rafturi pe perete pentru 24 de ore înainte de utilizare.

[Multi-scop] Mini-raft pentru perete este foarte potrivit pentru utilizarea în baie, bucătărie, dormitor sau orice alt loc.Acesta poate fi folosit ca un cadru de perete manager pentru a afișa dumneavoastră preferat de opere de artă, decora casa ta și să păstreze totul curat și ordonat.

Culoare:Transparent

Material:Plastic

Dimensiune:10.2x10.2x4.5cm

Conținutul Pachetului:

4 * perioada de valabilitate

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine China Continentală
  • Utilizarea Cheltuieli diverse

Adauga un comentariu

Rating: