Meniu

Unt Recipient Dreptunghiular Capac Transparent Unt Keeper Unt Suport Pentru Contor De Bucatarie Unt Fel De Mâncare Moderne Acoperite Incasabil

Unt Recipient Dreptunghiular Capac Transparent Unt Keeper Unt Suport Pentru Contor De Bucatarie Unt Fel De Mâncare Moderne Acoperite Incasabil
|  0 Opiniile
15.43lei
30.85lei
SKU#: c302560 În stoc
  • Categorie : Casa De Depozitare & Organizare
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Noastre Acoperite Unt fel de Mancare este o reutilizabile, soluție rapidă și ușoară pentru deținerea atât pe coasta de est și coasta de vest unt.Perfect pentru toate acasă stiluri si ocazii, de asemenea, se evita alterarea.Upgrade de bucatarie cu acest plus esențiale.

Caietul de sarcini:

Numele: Vas Pentru Unt

Produs material: ABS

Greutate produs: (aprox.)200g

Dimensiune produs: (aprox.)8.5*6.5 cm/3.35*2.56 inch

Lista De Ambalare:

Vas Pentru Unt*1

Notă:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.Multumesc!!!

2. Datorită măsurare manual, o măsurare cu o abatere de 1-3cm este permis.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Fiabile și Durabile: Fabricata din excelent material ABS, acest unt fel de mâncare are durabilitate excepțională și longevitate.Este completarea perfectă pentru orice bucătărie!

2.O gamă largă de Aplicații: Acest unt de marimea antenei deține atât pe coasta de est și coasta de vest unt, în metri sau băț lung de formă.Păstrați unt bine întreținute și tartinabile cu ușurință, și bucurați-vă de versatilitatea sa.

3.Design Elegant: Dacă alegeți clar sau versiune alb, acest unt vasul se va adauga o nota de eleganta la masa ta.Design modern se va potrivi toate acasă stiluri si ocazii.

4.Ușor de Unt de Înmuiere: Economisiți timp cu acest cuptor cu microunde în condiții de siguranță vas pentru unt - bucurați-vă de unt dedurizată în câteva secunde!Masina de spalat vase în condiții de siguranță și durabile, cu nici un prejudiciu, de a face curățare fără efort pentru tine.

5.Unic Snap Seal: Dispunând de un unic fixați capacul de protecție, untul nostru fel de mâncare păstrează unt bine întreținute, prin prevenirea aer și umezeala de la intrarea, astfel încât vă puteți bucura curat și mai gustos unt de fiecare dată.

  • Utilizarea geanta
  • Origine China Continentală
  • Forma Dreptunghi

Adauga un comentariu

Rating: