Meniu

Pliabil Grele Sac de Depozitare Carouri Spălătorie Ambalare Saci pentru Rufe economie de Spațiu de Stocare

Pliabil Grele Sac de Depozitare Carouri Spălătorie Ambalare Saci pentru Rufe economie de Spațiu de Stocare
|  0 Opiniile
22.15lei
42.59lei
SKU#: c307833 În stoc
  • Categorie : Casa De Depozitare & Organizare
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

IMNT Grele Tesatura de Nailon Mișcare Saci de materiale de Ambalare Depozitare Pubele pentru Pătură Dormitor Dulap IMNT

Produs Caietul De Sarcini:

Caracteristici:

Durabil Și Robust: Realizate cu nailon grele materiale, acest lucru pliabil sac de depozitare poate rezista la sarcini grele, fără ruperea sau spargerea, făcându-l perfect pentru stocarea haine, pături și alte obiecte.

Usoare si Portabile: Cu nostru de ușor portabil coșuri, puteți muta cu ușurință lucrurile la un loc la altul, fără nici o hassle.

Ușor pentru a Stoca Nostru sac de depozitare pot fi ușor stocate într-un dulap sau sub pat, făcându-l o soluție excelentă pentru cei care au nevoie de spațiu de stocare suplimentar.

De Depozitare Versatile: Nostru pliabil grele sac de depozitare este perfect pentru stocarea haine, pături, și mai mult, făcându-l ideal pentru facultate cămine și apartamente mici.

După-vânzare de Servicii: Dacă nu există nici o problemă cu produsele noastre, vă rugăm să ne contactați în primul rând, vă vom oferi o soluție în cel mai rapid timp.Deci, de ce nu faceți o încercare?

Caietul de sarcini:

Material: Nylon

Culoare: Albastru și Alb Dungi

Note: vă Rugăm să permiteți ușoară toleranțe în dimensiune din cauza manuală de măsurare, și de iluminat în fotografie poate duce la o diferența de culoare decât în timp real.

Pachetul Include:

1*Sac De Depozitare

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim gratuit sau exprima de transport maritim care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

  • Origine China Continentală
  • Material pânză

Adauga un comentariu

Rating: