Meniu

30ml de Înot Adezive din PVC Gonflabile Reparații Tub de Lipici set de Patch-uri Pentru Barca Piscină Yoga cu Bile Inel de Înot Jucării Durabile de Reparații Instrument de Lipici

  • Acasă
  • Sporturi De Apa
  • 30ml de Înot Adezive din PVC Gonflabile Reparații Tub de Lipici set de Patch-uri Pentru Barca Piscină Yoga cu Bile Inel de Înot Jucării Durabile de Reparații Instrument de Lipici
30ml de Înot Adezive din PVC Gonflabile Reparații Tub de Lipici set de Patch-uri Pentru Barca Piscină Yoga cu Bile Inel de Înot Jucării Durabile de Reparații Instrument de Lipici
|  0 Opiniile
26.97lei
99.89lei
SKU#: c497898 În stoc
  • Categorie : Sporturi De Apa
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

PVC Reparații Lipici | 30ml rezistent la apa Barca cu Zbaturi Patch-uri de Reparatie Lipici | Caiac Patch-uri Lipici Repare Adeziv pentru Canapele Gonflabile Și Saloane Jucării de Apă

Puncte:

1、【de Material Impermeabil】PVC Reparații foloseste Lipici rezistent la apa patch-uri de material, lent, lipire, vâscozitate puternic, rezistent la temperaturi ridicate, hidroliza rezistent, durabil, iar adezivul nu se va intari dupa uscare.

2、【Ușor să Utilizați】degresează Bine suprafața și se aplică un strat de lipici PVC, PVC Gonflabila Barca de Reparare Lipici fiabil acoperă zona afectată și așteaptă să se usuce înainte de a-l repare.

3、【Versatil de Utilizare】Caiac Reparații Adeziv este folosit pentru a repara barci gonflabile, plute, caiace, bărci cu vâsle, perne de aer, saltele cu apa, etc. realizate din PVC, și poate fi folosit în ambele sare și apă proaspătă.

4、【Ușor de Transportat】Ușoare și ușor de transportat PVC Lichid de Patch-uri, acesta poate fi de asemenea utilizat pentru aer/apa paturi/saltele, canapele gonflabile și lounge-uri, jucării de apă, care aduce confort mare la utilizare.

5、【Mare Cadou】Barca Gonflabila Adeziv este potrivit ca un cadou pentru rude, membri ai familiei, prieteni, oameni care place mai ales sporturi de apă, să-și exprime grija și dragostea ta pentru ei.

Caracteristici:

Apa de patch-uri de material, acesta poate fi de asemenea utilizat pentru aer/apa paturi/saltele, canapele gonflabile și lounge-uri, jucării de apă.

Elimina complet suprafața de ulei.Se aplică un strat de lipici PVC că fiabil acoperă zona afectată.Așteptați să se usuce și apoi fixați-l.

Lent lipire, vâscozitate puternic, rezistent la temperaturi ridicate, rezistent la hidroliză, iar adezivul nu se va intari dupa uscare.Folosit pentru a repara barci gonflabile, plute, caiace, perne de aer, saltele cu apa, etc. realizate din PVC, și poate fi folosit în ambele sare și apă proaspătă.

Caietul de sarcini:

Volum: 30 ML

Dimensiune: aproximativ 12,5*3.4 CM/4.92 x 1.34 inch

Greutate: aproximativ 33g

Vâscozitate: 1800-2800Pa-s

Dimensiune pachet: aproximativ 10*15*2.2 CM/3.94 x 5.91 x 0.87 inch

Aplicabile: barci gonflabile, barci de cauciuc, jucării gonflabile, PVC impermeabil îmbrăcăminte și alte PVC moale și TPU materiale pentru repararea si lipirea.

Lista De Ambalare:

PVC Reparații Lipici*1buc

Notă:

Vă rugăm să acorde o atenție atunci când utilizați, nu atingeți pielea, vă rugăm să spălați-l cât mai curând posibil.Nu se lăsa la îndemâna copiilor pentru a evita ingerarea accidentală, etc.

Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de filmare, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

  • Origine China Continentală
  • Numărul De Model PVC Reparații Lipici

Adauga un comentariu

Rating: