Meniu

Mare Sac Impermeabil Mare Capacitate De Călătorie De Mână Sac De Tote Pungi Pliabil Cu Geanta De Transport Usoare Genți De Voiaj Gonflabil Caiac

  • Acasă
  • Sporturi De Apa
  • Mare Sac Impermeabil Mare Capacitate De Călătorie De Mână Sac De Tote Pungi Pliabil Cu Geanta De Transport Usoare Genți De Voiaj Gonflabil Caiac
Mare Sac Impermeabil Mare Capacitate De Călătorie De Mână Sac De Tote Pungi Pliabil Cu Geanta De Transport Usoare Genți De Voiaj Gonflabil Caiac
|  0 Opiniile
52.05lei
74.39lei
SKU#: c506781 În stoc
  • Categorie : Sporturi De Apa
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Dacă vă place de caiac-canoe, dar urăsc hassle de a transporta caiac, acest portabil caiac geanta este pentru tine.E moale și ușor, astfel încât să puteți transporta cu ușurință în jurul valorii de.Are suficient spațiu de stocare pentru a se potrivi dvs. de caiac și alte accesorii.Puteți pune rapid sau elimina caiac din sac fără probleme.Este, de asemenea mare pentru cumpărături sau călătoresc cu caiacul.Bucurați-vă de confortul de acest portabil caiac sac.

Caietul de sarcini:

Nume: Caiac Gonflabil Sac De Depozitare

Material: Nylon

Greutate: aproximativ 319g

Dimensiune: aproximativ 47*15*30 cm/18.50*5.90*11.81 în

Culoare: Negru

Scenariu de utilizare: gonflabile caiac/storm boat depozitare

Lista De Ambalare:

1* Caiac Gonflabil Sac De Depozitare

Note:

1. Din cauza diferențelor de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate diferi ușor de culoare din imagine.

2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o măsurare cu o abatere de 1-2 centimetri.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Excepțională Măiestrie: Aceste gonflabile caiac pungi de depozitare au un puternic 1680D nylon material care poate dura pentru o lungă perioadă de timp.Ele sunt impermeabile și au o puternică capacitate de încărcare.Acestea sunt potrivite pentru diferite ocazii și au mânere solide pe care le face ușor de transportat.Aceste pungi pot fi pliat și depozitat convenabil.

2.De mare Capacitate Camera: Aceasta geanta are o capacitate mare pentru stocarea gonflabile caiac și accesorii, precum și alte elemente, cum ar fi alimente, haine sau cărți.Pentru că de acest lucru, puteți utiliza pentru camping, în mișcare, sau la cumpărături.Acesta are o dimensiune de aproximativ 47*15*30 cm/18.50*5.90*11.81 și poate stoca o mulțime de lucruri.

3.Transporta Convenabil: Nostru caiac pungi de depozitare sunt proiectate pentru a fi ușor și pliabil, astfel încât să puteți transporta cu ușurință barca gonflabila oriunde te duci.Ele sunt, de asemenea, moale și durabil, astfel încât să puteți magazin de decoratiuni de sezon și mai mult în ele.

4.Convenabil Structura: Aceste pungi de depozitare permite de a stoca sau de a prelua caiac gonflabil cu ușurință, datorită lor sac mare de proiectare și de încredere fermoare.Ei au o bază consolidată și mânere suplimentare pe care le face mai durabile și ușor de transportat.

5.Utilizate pe scară largă: Dacă aveți de gând pe un caiac excursie, se deplasează la un nou loc, sau stocarea decoratiuni de vacanță, aceste gonflabile caiac pungi de depozitare sunt cea mai buna alegere pentru tine.Ele pot fi, de asemenea, folosit ca instrument de stocare, caiac cumpărături, camping depozitare, și mai mult.Va place lor versatilitate și confort.

  • Origine China Continentală

Adauga un comentariu

Rating: