Meniu

Fotbal De Formare Net Echipament De Formare De Fotbal Țintă Net Scopul Lovitură Liberă Practică Fotbal

  • Acasă
  • Sporturi De Echipa
  • Fotbal De Formare Net Echipament De Formare De Fotbal Țintă Net Scopul Lovitură Liberă Practică Fotbal
Fotbal De Formare Net Echipament De Formare De Fotbal Țintă Net Scopul Lovitură Liberă Practică Fotbal
|  0 Opiniile
95.82lei
124.45lei
SKU#: c46762 În stoc
  • Categorie : Sporturi De Echipa
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Descriere: 1. TopSHOT PROVOCARE - Țintă este potrivit pentru toți jucătorii de toate nivelurile pentru a îmbunătăți precizia de fotografiere.

2. UȘOR PENTRU a ATAȘA ȘI DETAȘA - net are 2 bretele reglabile cu catarame pe 2 laturi, ceea ce îl face ușor pentru a atașa net la toate cele patru colțuri ale goluri fotbal.

3. FIECARE SCOR ESTE VIZIBIL - net în jurul valorii de cerc face fiecare scor perfect vizibile atunci când trage prin țintă.Niciodată nu va fi dor de un scor, atunci când te-a lovit ținta.

4. UȘOR de transportat - design Pliabil.NICI o SCHIMBARE - din Cauza de înaltă calitate, curele și design special, pe net va rezista cel mai greu de fotografii fără deplasare.

5. Îmbunătăți Precizia de Fotografiere-aceste obiectiv fotbal plase de practici sunt potrivite pentru fotbal incepatori, pasionații de fotbal, oameni cu experiență și așa mai departe, pot fi aplicate pentru ei de a practica și de a îmbunătăți precizia de fotografiere, astfel încât pentru a obține rezultatele în meciurile de fotbal

Caietul de sarcini:

Material: poliester

culoare: negru+galben

Conținutul Pachetului:

1 x obiectiv Fotbal țintă plase

/

2 x obiectiv Fotbal țintă plase

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Magazinul nostru au multe produse,puteți face clic pe acest link-uri:

https://Chicme.ro/store/3083019

Contactați-ne :

Dacă sunteți interesat de produsele noastre, și aveți orice probleme cu ea, puteți să ne contactați cu comerțul manager, e-mail și telefon.

Despre timpul de procesare și de timpul de livrare:

o.Avem nevoie de 1-3 zile pentru a procesa comanda dumneavoastră (mă aștept vacanța).

b.Timpul de livrare este de aproximativ 5-10 zile lucrătoare.

c.Vă rugăm să acorde o atenție la informațiile de urmărire și timpul de livrare.Uneori, curierul va lăsa o carte dacă nu sunteți acasă, atunci ai nevoie pentru a contacta cu firma de curierat tine.

Despre ambalajul produsului și de calitate:

Vă rugăm să verificați elementul în vedere de curierat.Dacă nu există nici o problemă cu pachetul, vă rugăm să ia fotografii pentru a deteriorat cutie și element la o dată ca dovadă.Și să ne contactați în timp.E important pentru aplicarea compensației pentru tine.

DESPRE-FEEDBACK-UL :

Feedback-ul este foarte important pentru noi, așa că, dacă ai primi elementul și mulțumit cu el, vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv, și, de asemenea, putem face asta.Dacă nu sunteți mulțumit cu ea, înainte de a părăsi feedback-ul negativ, vă rugăm să ne anunțați în primul rând, și ne poate ajuta să rezolve problema până când sunteți mulțumit cu el.

  • Origine China Continentală

Adauga un comentariu

Rating: