Meniu

Volei Mâneci Cot Maneca Pentru Volei Moale Volei Pe Încheietura Mâinii Și Pază De Compresie Mâneci Pentru Volei Fotbal

  • Acasă
  • Sporturi De Echipa
  • Volei Mâneci Cot Maneca Pentru Volei Moale Volei Pe Încheietura Mâinii Și Pază De Compresie Mâneci Pentru Volei Fotbal
Volei Mâneci Cot Maneca Pentru Volei Moale Volei Pe Încheietura Mâinii Și Pază De Compresie Mâneci Pentru Volei Fotbal
|  0 Opiniile
12.30lei
17.60lei
SKU#: c71672 În stoc
  • Categorie : Sporturi De Echipa
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Noastre de volei cotiere sunt făcute pentru a reduce forța de impact în timpul antrenamentului și de a crește siguranța.Brațul tău nu se va simți întins cu suport confortabil, permițându-vă pentru a circula liber și de a efectua la cel mai bun.

Caietul de sarcini:

Nume: Volei Pe Brațul Paznici Maneca

Marime: S/M. L/XL

Material: poliester + SBR compozit

Culoare: Negru

Aplicabile: baschet, volei, tenis, etc.

yarzii

S/M lungime 27CM/10.63 în colțul gurii latime 10.5 CM/4.13 în

Inferior gura lățime de 7,8 CM/3.07 în

potrivit pentru antebraț circumferinta 20-26CM/7.87-10.24 în

L/XL Lungime 27CM/10.63 în Colțul gurii lățime 12CM/4.72 în Jos gura lățime 9CM/3.54 în

Potrivit pentru antebraț circumferinta 26~32CM/10.24-12.60 în

Lista De Ambalare:

1 pereche* Volei pe Brațul Paznici Maneca

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Impact de Absorbție: Dotate cu o grosime de SB distanțier, acest maneca dispersează forța de impact, alinarea braț de presiune de fiecare lovitura.Anti-coliziune design, de asemenea, protejează brațul de potențial leziuni în timpul volei și de baschet jocuri.

2.Ușor de Utilizat: Noastre de volei brațul paznici mâneci poate ajuta să rămâneți în siguranță și pentru a evita un rău.Acesta oferă sprijin suplimentar și crește protecție încheietura mâinii și are un elastic.

3.Bine Făcut: Noastre de Volei Brațul Paznici Maneca oferă acces la o mișcare braț cu un materialelor refolosibile că niciodată compromisuri forma.Materialul elastic se adapteaza la orice forma corpului, furnizarea de neegalat de elasticitate pentru o performanță optimă.

4.Design Anti-alunecare: Noastre de volei brațul paznici maneca este proiectat cu o prindere puternică care împiedică alunecarea în timpul sport intens.Acesta vă permite brațul tău să se miște liber și confortabil, în timp ce, de asemenea, protejându-l de leziuni.

5.Senzație de moale: Volei Brațul Paznici Maneca oferă confortul ideal cu ochiurilor de plasă respirabil tesatura, care elimină eficient transpirația.Cu o grosime de anti-coliziune strat, se asigură protecția împotriva frecvente leziuni.Stai confortabil și uscat cu uscare rapida tehnologie.

  • Origine China Continentală

Adauga un comentariu

Rating: