Meniu

Hochei De Stradă Puck Aspect Neted Strada Pucul Pentru Podea Profesionale Stabile De Gheață Echipament De Hochei Pucul De Formare Consumabile Pentru

  • Acasă
  • Sporturi De Echipa
  • Hochei De Stradă Puck Aspect Neted Strada Pucul Pentru Podea Profesionale Stabile De Gheață Echipament De Hochei Pucul De Formare Consumabile Pentru
Hochei De Stradă Puck Aspect Neted Strada Pucul Pentru Podea Profesionale Stabile De Gheață Echipament De Hochei Pucul De Formare Consumabile Pentru
|  0 Opiniile
28.63lei
77.42lei
SKU#: c45166 În stoc
  • Categorie : Sporturi De Echipa
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Obține cele mai bune din jocuri de hochei pe gheață cu reutilizabile șase-cucui design pucuri.Stabiliza și de a îmbunătăți lovit de răspuns de distribuție.Aduce un nou nivel de performanta la meciuri.Perfect mingea echipamente pentru orice echipa.

Caietul de sarcini:

Greutate: aproximativ 99

Dimensiune produs: aproximativ 7.6x2.5 cm/2.99x0.98 cm

Material: PA

Potrivit ocazii: concursuri profesionale, de formare și de divertisment

Cam sfaturi:

1. Din motive cum ar fi monitoriza temperatura de culoare, camera, lumină ambientală, și abilitățile de fotografie, pot exista mici diferențe de culoare în imagini a unor produse.Culoarea este supus produsul real!

2. Vă rugăm să permiteți ușoară diferențele de mărime din diferite manuale măsurători.

Lista De Ambalare:

1* Strada Puc De Hochei

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Îmbunătățită Capacitatea de Alunecare: Cu un șase-cucui, acest design interior puc de hochei are umflaturi mari, care reduce contactul cu solul, permițându-i să alunece lin și mai rapid, fără a compromite viteza și calitatea de mingea pe teren.

2.Stabilitate superioară și de Zbor: Ridica interioară hochei joc cu pucul care stabilizeaza pe teren, prevenirea nedorite de rulare în timpul fotografii și trece.Experiență în concordanță lovindu-și ridica precizie și control pe teren cu zbor lin și de mare viteză.

3.În condiții de siguranță de Utilizare: Interior Puc de Hochei are o suprafață netedă și este sigur de a utiliza.Acesta permite un răspuns mai mult timp pentru a lovi mingea și este mai puțin predispus la unghi erori.

4.Durabil Serviciu: Utilizarea PA material, acest interior puc de hochei oferă o funcționare stabilă pe orice suprafete, fiind în același timp reutilizabile și durabile pentru utilizarea pe termen lung.

5.Utilizarea pe scară largă: Dacă joci în interior sau în aer liber, acest pucul este echipamentul perfect pentru patinaj cu role de formare.Alunecă lin pe orice suprafețe și are un design durabil, care poate rezista la impact și uzură.

  • Origine China Continentală

Adauga un comentariu

Rating: