Meniu

10 buc Carlige pentru Tijă Perdea, Fără Cuie Tijă Perdea Paranteze Nici Foraj Auto Adeziv Fix Clip Cortina de Suport

10 buc Carlige pentru Tijă Perdea, Fără Cuie Tijă Perdea Paranteze Nici Foraj Auto Adeziv Fix Clip Cortina de Suport
|  0 Opiniile
31.66lei
49.45lei
SKU#: c313537 În stoc
  • Categorie : Casa De Depozitare & Organizare
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

De înaltă Calitate: Fabricat din ABS de inalta calitate, această tijă perdea suportul are funcția de a fi robust, durabil, rezistent la apă.Max portantă greutate este de 5kg/11lbs.potrivit pentru tija mai mică de 2 cm în diametru.Cu aderență excelentă, această tijă perdea suport nu va cădea chiar și sub duș.

Ușor de instalat: puteți instala această tijă perdea suportul fără nici un instrument, doar-l utilizați cu auto-adeziv suport.Puteți șterge perete și păstrați-l uscat, coaja de pe stratul protector de pe spate și stick poziție ca ai nevoie.

LARGA UTILIZARE: Burghiu-gratuit tijă perdea titularii sunt potrivite pentru suprafețe netede, cum ar fi decorațiuni interioare, sticla, oglinda, faianta, marmura, inox, etc. Ele nu sunt potrivite pentru pictat sau texturate pereți.De foraj-free tijă perdea paranteze sunt obiecte indispensabile în viața de zi cu zi.

utilizați pentru tijă perdea suport poli, agățat perdea, și duș cu perdele.De asemenea, potrivit pentru petrecere, gradina, sala de mese decor.

În scopul de a face lipite bunuri mai ferm, este recomandat să ștergeți suprafața care urmează să fie lipite.După ce suprafața este uscată și curată, stick produsul, țineți-l în jos pentru câteva secunde și apoi eliberați-l.A nu se folosi în termen de 12 ore de la lipire.Așteptați pentru ca pasta să fie pe deplin firmă și apoi să-l utilizați, care va spori considerabil fermitatea de pasta.

Culoare:Alb

Material:ABS

Dimensiune:6x6CM

Conținutul Pachetului:

10 x Agățat Tijă de Prindere Cârlige

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Origine China Continentală
  • Nume De Brand FGHGF

Adauga un comentariu

Rating: