Meniu

3 Strat Friteuza Aer Rack Dehydrator Rack Raft paine Prajita Alimente Grill Multi-strat în condiții de Siguranță Friteuza Aer Accesorii Rack Cu Ochiuri Fine Pentru

  • Acasă
  • Casa De Depozitare & Organizare
  • 3 Strat Friteuza Aer Rack Dehydrator Rack Raft paine Prajita Alimente Grill Multi-strat în condiții de Siguranță Friteuza Aer Accesorii Rack Cu Ochiuri Fine Pentru
3 Strat Friteuza Aer Rack Dehydrator Rack Raft paine Prajita Alimente Grill Multi-strat în condiții de Siguranță Friteuza Aer Accesorii Rack Cu Ochiuri Fine Pentru
|  0 Opiniile
70.37lei
140.73lei
SKU#: c362354 În stoc
  • Categorie : Casa De Depozitare & Organizare
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

3 Strat Air Fryer, cu suport de GRĂTAR Coș creează final de circulație a aerului, oferind un maro auriu perfecta efect de fiecare data!La temperatură înaltă rezistență asigură nimic nu se lipeste de tava de suprafață.Perfect pentru toate dvs. de aer prăjire are nevoie.

Caietul de sarcini:

Nume produs: 3 Nivel Friteuza Aer Rack

Greutate: aproximativ 733g

Ambalare dimensiune: aproximativ 29 * 24 * 11cm/11.4 * 9.4 * 4.3 în

Material: otel inoxidabil

Numărul de straturi: trei straturi

Lista De Ambalare:

3 Tier Friteuza Aer Rack * 1

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, element culorile pot varia ușor de la imagini.

Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Îmbunătățită Experiență de Gătit: friteuza aer rack permite supraîncălzit aerului să treacă prin și de a circula în jurul valorii de produse alimentare, de gătit pentru o perfectă de culoare maro fără a fi nevoie de flipping.

2.Mai rapidă a Căldurii: amenda coș metalic design-ul nostru friteuza aer rack permite circulația aerului, care rezultă în mai rapidă a căldurii și reduce riscul ca mâncarea să se ardă.3-tier rack asigură perfect, crocante de fiecare dată când gătesc.Bucurați-vă îmbunătățită de gătit performanta cu design inovator.

3.Îmbunătățită de Curățare: oțel inoxidabil Friteuza Aer Rack cu 3 straturi non-stick de acoperire vă permite să gătească fără a se preocupa de curățare.Nimic nu se lipeste de suprafete de tava, de a face efort pentru a curăța și de a menține.

4.Diferite Utilizări: Ridica bucătărie joc cu acest 3-strat de Aer Friteuza Raft!Este perfect pentru grill alimentele tale preferate, în timp ce, de asemenea, servește ca un convenabil ustensilă de titular.Și atunci când nu este utilizat, acesta poate fi folosit ca un depozit cos pentru tacamuri, pahare, fructe și legume.

5.Alimente-în condiții de Siguranță Design: Aceasta friteuza aer raft este realizat din îngroșat 304 oțel inoxidabil de calitate alimentară, care este de prost gust, rezistente la temperaturi ridicate și durabile.Nu are nici o acoperire artificială și poate veni în contact direct cu alimente, asigurarea unor condiții sigure și sănătoase de gătit.Se adoptă, de asemenea, o amendă de lustruire procesul de producție, ceea ce îl face ușor de curățat și întreținut.

  • Origine China Continentală
  • Material Metal

Adauga un comentariu

Rating: