Meniu

Sortare monedă și Suport pentru Pix Rotativ la 360°, Moneda Titular de Sortare de Capacitate Mare de Monede Suport Portabil pusculita si Suport pentru Pix Combo

  • Acasă
  • Casa De Depozitare & Organizare
  • Sortare monedă și Suport pentru Pix Rotativ la 360°, Moneda Titular de Sortare de Capacitate Mare de Monede Suport Portabil pusculita si Suport pentru Pix Combo
Sortare monedă și Suport pentru Pix Rotativ la 360°, Moneda Titular de Sortare de Capacitate Mare de Monede Suport Portabil pusculita si Suport pentru Pix Combo
|  0 Opiniile
53.52lei
107.09lei
SKU#: c303738 În stoc
  • Categorie : Casa De Depozitare & Organizare
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

[Sortare monedă și Suport Stilou] Această monedă sortare și suport stilou este o combinație de sortare monedă și suport pentru pix.Nu numai că poate fi folosit ca o pusculita, dar, de asemenea, un suport pentru pix.Perfect pentru stocarea pixuri, creioane, markere, rechizite, papetărie și alte consumabile de birou.Păstrează spațiul de lucru curat și organizat, între timp, oferă un acces ușor.

[De mare Capacitate] Această monedă sortare și suport stilou este util să NE monede rapid și precis.Cu 5-monedă sloturi design, este convenabil de a le sorta prin denumire, economisind timp și hassle.Și moneda sortare și suport stilou caracteristici de mare capacitate, care pot deține până la 240 de monede.

[Rotativ la 360°, Design] Această monedă titularul sortare adoptă rotativ la 360°, design, oferind un acces ușor pentru monede și pixuri din orice unghi. 360° fără probleme rotație, este convenabil și poate fi folosit în orice direcție.

[Marcaje clare] Această monedă sortare și suport stilou este conceput cu marcaje clare pe părțile laterale și de jos, care arată în mod clar tipul, valoarea și poziția de monede, permițându-vă vizualiza cu ușurință.Și moneda sortare și suport stilou poate fi de asemenea folosit ca o monedă de sortare tava sau contra monedă.

[Cadou semnificativ] Această monedă sortare și suport stilou este util pentru copii și adulți pentru a menține mărunțiș și pentru a preveni bani de la obtinerea pierdut în colțuri.De asemenea, este practic de a organiza diverse staționare, păstrarea desktop curat si ingrijit.Este un cadou perfect pentru copii de la naștere, de Crăciun, ziua Recunostintei, de absolvire sezon și mai mult.

Descriere:

Această monedă sortare și suport stilou este o combinație de sortare monedă și suport stilou, care este practic pentru a stoca monede și de a organiza pixuri și alte staționare.

Caracteristică Cheie:

Desktop Decor: Aceasta pusculita are un design minimalist în negru, culoare care se potrivește cu diferite stiluri de decorare.Potrivit ca decor de birou și să păstreze desktop curat si ingrijit.

Portabil: Aceasta pusculita este realizata din plastic de premium și măsurile de 10×8,5 cm/3.9 x 3.34 în care este ușor și portabil.

Caietul de sarcini

Nume: Sortare Monedă și Suport pentru Pix Material: Plastic

Dimensiune: 10 x 8.5 cm/3,9×3.34 în

Culoare: Negru

Notă:

1.Pot exista mici diferente intre imaginea și culoarea reală a mărfii.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă arăta exact culoarea

2.Vă rugăm să permiteți ușoară dimensiune diferența din cauza manuală de măsurare.

1×Sortare Monedă și Suport Stilou

Pusculita și Suport Stilou Combinate ,Multifuncționale Sortare Monedă,Monedă Titular ca Organizator de Birou

  • Material Plastic
  • Utilizarea Cheltuieli diverse
  • Origine China Continentală
  • Nume De Brand OUSSIRRO

Adauga un comentariu

Rating: