Meniu

Halloween Autocolante Auto Craniu Autocolant Auto Groază Decor Aderență Puternică de a Crea O stare de Spirit de Halloween Pentru Masina Camion SUV

Halloween Autocolante Auto Craniu Autocolant Auto Groază Decor Aderență Puternică de a Crea O stare de Spirit de Halloween Pentru Masina Camion SUV
|  0 Opiniile
15.52lei
43.06lei
SKU#: c278302 În stoc
  • Categorie : Ornamentale Și De Curățare Și Protecție
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Adăugați un cadru festiv si infricosator touch pentru masina ta cu nostru de Halloween Decalcomanii Auto!Aceste decalcomanii nu sunt ușor să cadă și au o gamă largă de utilizare pe orice curat țintă.Ei vor face cu siguranta masina ta iasă în evidență cu un design la modă și aspectul colorat.Perfect pentru iubitorii de Halloween care doresc pentru a sărbători sezonul cu stil!

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Halloween Autocolante Auto

Material: PET

Lista De Produse:

1*Halloween Autocolant Auto

Note:

Vă rugăm să permiteți-0,5 cm/0,20 in eroare din cauza manuală de măsurare.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului, sper că puteți înțelege că su

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Decorarea festiva: Ridica spiritul de Halloween cu autocolante auto, care oferă o bună aderență și aderență puternică la vehiculul dumneavoastră, asigurându-de lungă durată decor festiv.

2.Ușor de Utilizat: Aceste Halloween autocolante auto sunt auto-adeziv, coji de fructe și stick-ul, și ușor de aplicat pe orice suprafață netedă.Doar asigurați-vă că este complet lipit de țintă după curățare.

3.Îmbunătățită Recurs: a Transforma mașina într-un creepy crawler cu Halloween autocolante auto!Lor bun efect decorativ va da masina ta un upgrade instant, creșterea inteligență, frumusețe, modă și nivel.

4.A crea o stare de Spirit de Halloween: Adauga o vibrație specială și culoare la masina ta cu aceste Halloween autocolante auto.Vă puteți crea propria dvs. de Halloween peisajul de pe ferestre, usi, portbagaj sau capota.

5.Utilizate extinse: Ridica masina ta la un alt nivel cu aceste Halloween autocolante auto.Dispunând de straniu și modele interesante, aceste autocolante sunt perfecte pentru autoturisme, camionete, sau Suv-uri.

  • Origine China Continentală

Adauga un comentariu

Rating: