Meniu

Masini De Cusut Industriale Ulei De Banda De Lubrifiere 7 Oz Scop Ușor De Utilizat Nonstaining Precise Aplicator De Cusut

Masini De Cusut Industriale Ulei De Banda De Lubrifiere 7 Oz Scop Ușor De Utilizat Nonstaining Precise Aplicator De Cusut
|  0 Opiniile
23.00lei
32.89lei
SKU#: c298039 În stoc
  • Categorie : Ornamentale Și De Curățare Și Protecție
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Cu permeabilitate puternic, asigură buna funcționare, elimină zgomot frecare, și nu are miros iritant.Ideal pentru utilizarea cu vehicule electrice, biciclete, benzi de alergare, și mai mult.Nu este nevoie să vă faceți griji despre care călătoresc sau calatorii de afaceri, ca este compact și ușor de transportat.

Nume produs: masina de Cusut ulei

Caietul de sarcini: 200ml

Dimensiune produs: (aprox.)4.5x18.4cm/1.77x7.24 cm

Greutate: Aprox: 158g

lista:

masina de cusut ulei*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Formulă avansată: Realiza buna funcționare a mașinilor cu acțiune rapidă mașină de cusut ulei.Formulat cu micromolecular structura pentru penetrare profundă și permeabilitate puternic.

2.Echipamente de Întreținere: Cu proprietăți de lubrifiere, în mod eficient elimină zgomot frecare și asigură o funcționare lină și fără sudură de funcționare, creșterea eficienței și a productivității.

3.Aroma placuta: Noastre de cusut ulei asigură un miros parfumat, cu nici un miros înțepător, nici o iritație nazală, și nu există riscuri pentru sănătate.Este sigur și de încredere pentru masina ta si tesatura.

4.Utilizări Multiple: este perfect pentru lubrifierea lanțului de viteze, cilindrii de blocare, ventilatoare, și jucării pentru copii, în plus față de vehicule electrice, biciclete, benzi de alergare, mobilier, aparate de uz casnic.

5.Ușor de a Lua: Această mașină de cusut ulei nu ocupă spațiu și este ușor de transportat, astfel încât să puteți aduce cu tine în călătoriile tale sau calatorii de afaceri.Este convenabil pentru tine de a utiliza oricand.

  • Origine China Continentală

Adauga un comentariu

Rating: