Meniu

Titan Inel Cheie, Eliberare Rapidă Side-Împingerea Inelului, Super-Usoare Organizator Cheie, Diametru Exterior 30 MM, 5 BUC Instalare Ușoară

  • Acasă
  • Securitate Si Protectie
  • Titan Inel Cheie, Eliberare Rapidă Side-Împingerea Inelului, Super-Usoare Organizator Cheie, Diametru Exterior 30 MM, 5 BUC Instalare Ușoară
Titan Inel Cheie, Eliberare Rapidă Side-Împingerea Inelului, Super-Usoare Organizator Cheie, Diametru Exterior 30 MM, 5 BUC Instalare Ușoară
|  0 Opiniile
39.80lei
63.17lei
SKU#: c27029 În stoc
  • Categorie : Securitate Si Protectie
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Bine ati venit la magazinul nostru.Te rog scriitor dreapta adresa și codul poștal, astfel încât vei obține pachete de curând.E ar fi mai mici dacă veți cumpăra mai mult.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă aveți orice întrebări.Salutari!

[De mare capacitate și utilizate pe scară largă]: puteți obține o 5 x 30mm partea împinge inelul de chei.Și de a organiza diferite cheie și breloc EDC instrumente într-un singur loc pentru urmărirea ușoară.Este, de asemenea, utilizate pe scară largă în proiecte DIY și obiecte de artizanat, accesorii mici, etc.

Ultra Ușor și Puternic breloc: inelul este făcut din TC4 aliaj de titan, care este doar o treime din greutatea de oțel, dar mai puternic decât el.Povara pe care o poartă cu tine în fiecare zi nu va fi lezate prin șansă.

[Eliberare rapidă apăsare laterală de proiectare]: pur și Simplu deschideți și împinge la o parte, fără a compromite siguranța atunci când critică.Acest design permite pentru atașare ușoară fără a fi nevoie pentru a separa inelul.Nu mai multe cuie.

[Non corozive si anti pituitara]: Titan este foarte inactiv și dificil de a se oxida.Prin urmare, titan inel breloc va menține forma și de a menține noul său stat după ani de utilizare.Inelul de la chei rămâne închis pentru siguranță, sigure cheia și nu va accidental deforma în utilizarea de zi cu zi.Aceasta este o pe tot parcursul vieții cumpărare.

[Inodor EDC echipament cadou]: Titan este utilizat pe scară largă în echipamente și nu are alergii pentru organismul uman.Are un mic metalic, miros și este potrivit pentru toată lumea de a utiliza.

Material: titan

Culoare așa cum se arată

Conținutul Pachetului:

5 x Inel de chei

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Dragi prieteni,vă mulțumim că ați ales produsele noastre

Dacă anulați comanda sau alte motive, toate de rambursare va fi înapoi în contul dvs. în termen de 7 -10 zile prin Chicme.ro.

Despre Transport

Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

★ Am f tu esti din Rusia, vă Rog lăsați-vă numele complet și corect numărul de telefon.Este foarte important!!!

Dropship și Distribuție

Pentru en-gros, noi va oferim discount dacă ne contactați înainte de plată.

Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct, și pentru a nu lăsa nicio informație despre noi.

Despre feedback-ul

★ Orice feedback de la tine va fi mult mai apreciat.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, sincer sper că puteți să ne dea 5 stele.

  • Origine China Continentală

Adauga un comentariu

Rating: