Meniu

Underground Metal Detector de Metal Localizare Treasure-hunting Dispozitiv Reglabil Notch & DISC Modul pentru Identificarea Funcției

  • Acasă
  • Securitate Si Protectie
  • Underground Metal Detector de Metal Localizare Treasure-hunting Dispozitiv Reglabil Notch & DISC Modul pentru Identificarea Funcției
Underground Metal Detector de Metal Localizare Treasure-hunting Dispozitiv Reglabil Notch & DISC Modul pentru Identificarea Funcției
|  1 Opiniile
210.53lei
498.24lei
SKU#: c52683 În stoc
  • Categorie : Securitate Si Protectie
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Alimentare: 2 x 9V 6F22 baterie (NU sunt incluse)

Dimensiune ecran: 71*40mm/2.79 * 1.57 în

Bobina Dimensiuni: 245mm / 9.65 în

Reglabil pe Inaltime: 770~1070mm / 30.31 * 42.13 în

Element Greutate: 986g / 34.81 oz

Greutate pachet: 1619g / 57.11 oz

Lista De Ambalare:

1 * Detector De Unitate De Control

1 * Bobină De Căutare

1 * Cotiera

2 * Tijă

1 * Manual De Utilizare (Engleza)

Caracteristici:

3.1-inch Ecran LCD: afișează probabile tip de metal cu o săgeată, adâncimea de țintă, DISC/NOTCH gama, nivel de SENS, și starea bateriei.Ea are, de asemenea, afișaj numeric pentru DISC și ȚINTĂ.

Notch & DISC Modul: notch modul pentru ignoră junk metal și găsește obiecte de valoare prin stabilirea de disc și notch gama.Și DISC modul pentru discriminează țintă selectate, 0~80 discriminare gama de ajustare.

3-ton Audio Discriminare: o dată metal finder detecta ceva, se va suna de 3 tonuri distinctiv(de înaltă, medie și joasă) pentru diferite tipuri de metal.

Ajustare sensibilitate: după ce ați devenit familiar cu modul în care funcționează detector, este important pentru a regla fin sensibilitate pentru a obține o mai bună detectare efect.

Identificarea Țintă: după detectarea metal, funcția de a ajuta pentru identificarea cu exactitate obiectivul de a face mai ușor de săpat.

Ușor de Asamblat și Opera: detector de metale este usor de asamblat, nu sunt necesare unelte.Atunci când detectarea, ține bobina de căutare paralel cu solul, apoi matura dintr-o parte în alta încet.

Super Slow Dulce de Identificare: cu o foarte lent matura de bobina de căutare să discrimineze diferite tipuri de metal.

Jack pentru căști: detector conceput cu un căști de 3,5 mm jack pentru conectarea cu căști(NU sunt incluse).Folosind căști vă permite nu numai pentru a auzi schimbări subtile în sunet mai clar, dar previne, de asemenea, sunete din deranjeaza trecătorilor.

Rezistent la apa Bobina de Căutare: vă permite să opereze în apă de adâncime mică, 9.6 inch(245mm) de mari dimensiuni cu mare precizie pentru performanță mai stabilă.

Înălțime Reglabilă: user-friendly stretchable rod, permite operatorului de înălțimi diferite pentru a regla detector în poziția dorită pentru confortabil folosind.

O gamă largă de Aplicații: se aplică în aur/argint/monede/metal/relicve culturale de detectare în deșert, plaja, pășuni, site-ul arheologic, etc.

  • Origine China Continentală
  • Numărul De Model MD-4060
Anon

Um... zona să fie stabilite este largă, Ei reacționează la metal. (2023-11-16)

Adauga un comentariu

Rating: