Meniu

Masina Consola Centrala Tavă Organizator Auto Cotiera Organizator Cutie Ceașcă Titularul Introduce Pentru Tesla Model 3/Y Accesorii Auto Pentru Smart

  • Acasă
  • Accesorii De Interior
  • Masina Consola Centrala Tavă Organizator Auto Cotiera Organizator Cutie Ceașcă Titularul Introduce Pentru Tesla Model 3/Y Accesorii Auto Pentru Smart
Masina Consola Centrala Tavă Organizator Auto Cotiera Organizator Cutie Ceașcă Titularul Introduce Pentru Tesla Model 3/Y Accesorii Auto Pentru Smart
|  0 Opiniile
54.80lei
136.99lei
SKU#: c9917 În stoc
  • Categorie : Accesorii De Interior
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Adaugă confort și curățenia la masina ta cu non-alunecare de masina ceașcă titularul introduce din silicon si material ABS.Țineți-vă cupe și cărți în siguranță, fără a lua orice spațiu.Spune la revedere de la vărsat băuturi și murdar interioare.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Extinde suportul pentru pahare

Material: ABS+ silicon

Dimensiune: așa cum se arată

Lista De Ambalare:

1 buc x pentru modelul 3/Y ceașcă titularul introduce

Memento cald:

1. Din cauza temperaturii de culoare de pe ecran, aparat de fotografiat, lumina ambientală și abilitățile de fotografie, poate exista o ușoară diferență de culoare în imagini a unor produse, iar culoarea este supusă obiectului real!

2. Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți ușoară a diferențelor de dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Non-Alunecare de Proiectare: Păstrați pentru Modelul Y torpedou în condiții de top cu non-alunecare silicon si ABS ceașcă titularul introduce.Acest moale si confortabil saltea este proiectat pentru a preveni zgârieturi și scurgeri, asigurând o fără griji și plăcută plimbare.

2.Design îmbunătățit: pentru Modelul y ceașcă titularul introduce caracteristici ușor diapozitiv ajustări pentru poziționare stânga și dreapta, contribuind la o mai bună soluții de stocare și eliminarea genunchi sau obstrucție în timp ce conduceți.Extinde spațiul de stocare și bucurați-vă de un design mai user-friendly.

3.Design eficient: Eficient de a crește mașină de stocare cu cârlig de design.Păstrați masina ta curat si organizat cu nostru pentru Modelul Y ceașcă titularul introduce cârlig de design.Maximizează mașină de spațiu, fără a ocupa orice cameră în plus și permite accesul ușor la elementele de la orice moment.

4.De Reducere a zgomotului: pentru Modelul y ceașcă titularul introduce oferă ideal anti-alunecare și șoc, protejarea obiectelor împotriva daune de la lovituri și zgârieturi.Normal comutare nu este afectată, și introduce reduce în mod eficient zgomotul generatoare de element de coliziune-asigura un sejur linistit si confortabil.

5.Design versatil: Păstrați toate masina ta esențiale, cum ar fi ochelari de soare, cana de apa, telefon inteligent, chei, monede, card, geanta, țesut și mai frumos organizat cu ergonomice pentru Modelul Y Ceașcă Titularul Introduce.Nu mai dibuit pentru lucrurile tale în timp ce de conducere, bucurați-vă de un hassle-free ride.

  • Origine China Continentală
  • Numele Modelului Masina Ceașcă Titularul

Adauga un comentariu

Rating: