Meniu

Duză De Sudură Pentru Max Raycus Mână De Sudare Cu Laser Cap Duza Pentru Laser Sudură Cap Piese De Mașini

Duză De Sudură Pentru Max Raycus Mână De Sudare Cu Laser Cap Duza Pentru Laser Sudură Cap Piese De Mașini
|  0 Opiniile
19.78lei
SKU#: c91042 În stoc
  • Categorie : De Sudare Si De Lipit Consumabile
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Produs Caracteristică:

1. Duză cu laser a conductivității electrice și termice excelente, duritate mare și rezistență la coroziune

2. Prelucrare de mare precizie, fără bavuri și rapidă viteză de tăiere

3. Rapid viteza de Sudare, de înaltă finisaj de suprafață și durată lungă de viață

4. Realizate din alamă de înaltă calitate, durabil și ușor de a deteriora

Descriere Produs

Ce este duză cu laser?

O duză cu laser, de asemenea, cunoscut ca un fascicul laser de livrare duză sau fascicul laser concentrându-se duza, este o componenta cheie in tăiere cu laser și sisteme de sudare cu laser.Ea servește ca un element esențial interfață între sursa laser și de materialul prelucrat, pentru a permite precise și controlate de livrare a fasciculului laser.

Duză cu laser joacă un rol crucial în modelarea și concentrându-se fasciculul laser pe piesa de prelucrat.Acesta este conceput pentru a controla diametrul fasciculului, punct focal, și fascicul de calitate, care sunt esențiale în parametrii laser de prelucrare a materiei.Duza de obicei, constă dintr-o carcasă, o intrare diafragma, și o ieșire de deschidere.

Raza laser intră duza prin intrarea diafragma, care este tocmai prelucrate pentru a se potrivi cu diametrul fasciculului și forma.În interiorul duzei, fasciculul poate suferi diverse transformări, cum ar fi fascicul de expansiune, colimatorul, sau concentrându-se, în funcție de cerințele specifice ale aplicației.Acest lucru este realizat prin utilizarea de lentile, oglinzi, sau alte elemente optice în interiorul duzei.

Ieșirea deschidere a duzei determină final diametrul fasciculului și punct focal, care influențează în mod direct de tăiere sau sudare performance.By reglarea duzei de proiectare și de parametri, cum ar fi duza diametru, distanța focală, și impas distanță, operatorii pot optimiza fascicul de profilul și dimensiunea petei focale pentru diferite grosimi de material și viteze de tăiere.

În plus față de fasciculul de control, cu laser duze servi, de asemenea, funcții importante în tăierea cu laser, cum ar fi asistarea la îndepărtarea de material topit și furnizarea de asistență de gaze pentru a spori procesul de tăiere.Ajuta gaze, cum ar fi oxigen sau azot, de obicei este livrat prin canale în interiorul duzei de a arunca resturi și de a ajuta în procesul de îndepărtare a materialului.

În general, duză cu laser este o componentă critică în laser material sisteme de prelucrare, permițând precis fasciculul de control, îmbunătățirea tăiere/sudare de performanță, și eficient de îndepărtare a materialului.Design și optimizare impact semnificativ calitatea, viteza și precizia de prelucrare cu laser operațiuni.

Produsul Arata:

Probă:

Pachet

Se Referă Produse

Avantaje

1. Preț echitabil și rezonabil.

Super Laser oferă areasonable preț.Între timp, clienții vor primi mai ieftin preț pentru cantități mari.

2.Foarte Tehnicieni Calificați și echipa de vânzări.

Super Laser are mai multe tehnicieni de service și vânzătoare, toate cu o vastă mașină de tăiere cu laser de reparare și de vânzare de experiență.

3.Cele mai bune produse de Calitate

Super Laser nu se taie fiecare colț se poate pentru a crește profiturile lor.Ei știu cererea clientilor munca bine făcută.Aurora Laser produce numai de înaltă calitate pentru clienții lor mașini.

4.Puternic investiții în echipamente.

Având dreptul de echipamente este extrem de important.Acesta vă permite Aurora Laser pentru fabricarea de produse de înaltă calitate și de a oferi un serviciu bun.Ei știu că nu folosesc corect echipamentul de multe ori duce la probleme inutile.

5. 24-7 Asistență Pentru Clienți

Super Laser oferă suport pentru clienți 24-7, clienții le pot contacta oricând și oriunde.Ei vor vorbi cu clienții lor în chire care clienții să înțeleagă și să prevină astfel lipsa de comunicare.Clientii pot simțiți-vă liber pentru a cere cât mai multe întrebări, cum le place și se bazează pe Aurora cu Laser pentru informații de calitate despre masina lor.

  • Tip Laser Sigilat CO2 Laser Tub
  • Material Cupru
  • Numărul De Model JS-0041
  • Cerere Fibra De Marcare Cu Laser Masina De Debitat, Co2 Gravura Laser/Mașini de tăiat
  • Origine China Continentală
  • Cuvinte cheie Fibra Laser Duza
  • Lungime de undă 1064nm/10.6 um
  • Numele Produsului Duză De Sudură Pentru Max Raycus Hand Held Cap De Sudare Cu Laser
  • Tip Ambalaj Utilizați cutie de carton de export
  • Diametru M8 M10 M11 M13
  • Greutate (KG) 0.05 KG

Adauga un comentariu

Rating: