Meniu

DYKB 4A 10A 20A AC EMI PUTERE Filtru EMC 110V 220V Purifica putere DC izolator filtru de purificare zgomot PENTRU decodor audio Amplificator

DYKB 4A 10A 20A AC EMI PUTERE Filtru EMC 110V 220V Purifica putere DC izolator filtru de purificare zgomot PENTRU decodor audio Amplificator
|  0 Opiniile
88.82lei
177.64lei
SKU#: c74442 În stoc
  • Categorie : Măsurarea Și Analiza Instrumentelor
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

4A 10A 20A AC 110V 220V Putere Amplificator Audio de Putere Filtru EMI Interferențe Electromagnetice de Curent Echipamente EMC

DIMENSIUNE : 118X50X30MM Greutate: aproximativ 160G

Numele: amplificator Audio de putere EMI filtru de putere

Tensiune de intrare: monofazat AC 110--250V

Tensiune de iesire: monofazat AC 110--25ov

Încărcați curent nominal: 4A--20A

Port de intrare: trei fire 7.62 soclu de intrare

Portul de ieșire: două fire 7.62 mufa de ieșire

caracteristică de proiectare:

A: prima etapă este cea RFI filtru de curent continuu a circuitului.Prin intermediul a două 50A pod stive și patru 35V2200UF condensatoare, componenta de curent continuu în curent ALTERNATIV de alimentare este filtrat, iar sunetul este suprimat din cauza saturație magnetică sau creșterea statice de curent cauzate de componenta de curent continuu de transformare.

B: mod Diferențial de filtrare, două de mod diferențial inductori, de mod diferențial de filtrare pentru alimentare, suprimarea medie și înaltă frecvență interferențe

C: într-O singură etapă de mod comun de filtrare, care este combinat în mod comun de filtrare prin X2 condensator și de mod comun inductor.

D: în Două etape comune-modul de filtrare, pentru că în două etape (de asemenea, cunoscut sub numele de două etape) de filtrare este folosit, efectul de filtrare a zgomotului este mai bine.Se poate suprima problema tranzitorii rapide grup puls interferență cu o frecvență de repetiție de mai multe khz în unele site-uri de utilizator.

Părți principale de selecție:

X2 condensator: Germania Siemens 0,22 UF 3PCS

Y2 condensator: 275V 330OPF 2 BUC

DC eliminarea condensator: 35V 2200UF 4BUC diametru 16MM

DC eliminarea pod stivă: 50A 1000V 2 BUC

Mod diferențial Inductor: 47UH 2 BUC

Mod comun de Inductanță: 2 BUC

Rezistor: 1 BUC

Soclu: 7.62 2PIN 3PIN fiecare 1BUC

PT-0007 putere amplificator audio de putere circuit de filtru introducere: circuitul este format din trei părți, prima parte este la RFI DC blocarea circuitului, cea de-a doua parte este de mod diferențial filtru EMI, și a treia parte este comun modul de interferențe electromagnetice filtru de circuit.

1. RFI DC blocarea circuitului: Elimina interferențele de componenta de curent continuu de curent ALTERNATIV AC220V priza de putere pentru curent ALTERNATIV, datorită componenta de curent continuu de aer conditionat inverter, putere de comutare de alimentare, frigider, încărcător și alte aparate de uz casnic.RFI DC blocarea circuitului construit cu diode și condensatoare elimină și blochează DC componente din rețeaua electrică de alimentare AC pentru a preveni transformator de saturație magnetică sau crescut curent de repaus din cauza DC componente.

NOTĂ: Orice DC curent de la rețeaua de curent ALTERNATIV, va determina, în general, colibri din cel mai mare transformator toroidal bobine, adăugând un RFI DC blocarea circuitului poate îmbunătăți în mod semnificativ calitatea energiei, eliminarea și reprimarea transformator colibri.

2. Trei etape compozit de tip (1-etapa de mod diferențial + 2-etapa de mod comun) EMI interferențe electromagnetice filtru circuit, ca urmare a utilizării a trei etape (de asemenea, cunoscut sub numele de trei-secțiunea) de filtrare, efectul de filtrare de zgomot este mai bine.Se poate suprima problema tranzitorii rapide grup puls interferență cu o frecvență de repetiție de mai multe khz în unele site-uri de utilizator.

Acest modul este utilizat în conjuncție cu un decodor sau un amplificator de putere pentru a filtra componenta de curent continuu a sursei de alimentare, elimina și de a suprima zgomotul de transformator, zgomot de înaltă frecvență în alimentarea cu energie electrică, purifica alimentare, și poate îmbunătăți în mod semnificativ calitatea sunetului amplificator de putere, de a spori rezoluția și face fundal liniștit.

Intrare GND trebuie să fie conectat la firul de legare la pământ ale liniei de alimentare, și poate fi, de asemenea, conectat la caz coajă, în funcție de situația specifică.

  • 110V 220V Purifica Filtru de purificare
  • Dimensiune power DC isolator
  • DIY Consumabile ELECTRICE
  • Numărul De Model Filtru de purificare
  • Origine China Continentală
  • Tip De Ieșire 110V 220V Purifica
  • putere DC izolator EMI Filtru de Putere
  • Tip EMI Filtru de Putere

Adauga un comentariu

Rating: