Meniu

Tip C Cablu de Alimentare+BLK22 Dummy Baterie DCC17 DC Cuplaj pentru Panasonic Lumix S5 DC-S5 DC-S5K Camera

  • Acasă
  • Accesorii & Piese
  • Tip C Cablu de Alimentare+BLK22 Dummy Baterie DCC17 DC Cuplaj pentru Panasonic Lumix S5 DC-S5 DC-S5K Camera
Tip C Cablu de Alimentare+BLK22 Dummy Baterie DCC17 DC Cuplaj pentru Panasonic Lumix S5 DC-S5 DC-S5K Camera
|  0 Opiniile
89.48lei
119.29lei
SKU#: c69839 În stoc
  • Categorie : Accesorii & Piese
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Tip C Cablu de Alimentare+BLK22 Dummy Baterie DCC17 DC Cuplaj pentru Panasonic Lumix S5 DC-S5 DC-S5K Camera

Caietul de sarcini:

Model: TC8V+DCC17

Intrare: PD 18W-65W

Ieșire: DC 8.4 V

Lungime: 120cm

Avantaj:

1. De înaltă calitate, chips-uri,DC-DC converter,de înaltă eficiență de conversie,o Buna stabilitate,calm curent este mic,în timp ce, de asemenea, servește pentru a suprima în mod eficient armonice de curent de zgomot.Folosind o gamă largă,potrivit pentru cele mai multe 7.2 V-8.4 V si 9V camera.

2. Camera PD-BX Convertor nu poate juca doar rolul de putere adaptor,convertor integrează 2 chips-uri, unul este folosit pentru a identifica PD și QC3.0/4.0 putere, celălalt este folosit pentru 9V-24V largă de tensiune de intrare, După pas în jos de tratament, reglementate de ieșire poate preveni eficient de înaltă tensiune, de curent mare, și pentru a preveni scurt-circuit, astfel încât acesta are mai multe funcții de protecție.

3. Comparativ cu ordinare USB Type-a USB (- O) de alimentare, USB Type-C (USB-C) de intrare PD modul de alimentare va primi mai multă putere.Nu vă faceți griji despre puterea banca va deconecta sursa de alimentare atunci când camera doarme de Ieșire.Dacă utilizați un USB Obișnuit-O sursă de alimentare,camera nu va fi capabil de a trage în orice moment, atunci când camera este inteligent în modul adormire sau în modul de așteptare, banca de Putere, de obicei, se deconectează curentul de ieșire după un minut, care va lipsi instantaneu.

4. Înlocuiți bateria camerei mâner sau transporta mai multe baterii,camera introduce grip baterie va fi prea greu,nu este propice pentru a lua imagini.

5. După conectarea corectă PD și QC3.0/4.0 adaptor de putere sau de putere băncii, indicatorul luminos de culoare roșie va fi întotdeauna pe când alimentarea este pornită.Anumite modele de camere pot consuma curent mai mare, deci vă rugăm să folosiți o înaltă performanță de alimentare.

Important!

Vă rugăm să rețineți că unele camere, închiderea aparat de fotografiat baterie usa este un pas necesar pentru a utiliza DC adapter kit.Vă rugăm să consultați manualul de utilizare pentru instalare exemplu de manechin baterie.

POTRIVIT PENTRU:

Pentru Panasonic LUMIX DC-S5 Camera Mirrorless.

Pentru Panasonic LUMIX S5 DC-S5 DC-S5K LUMIX GH6

Pachetul Include:

1 x PD Cablu

1 x DC Coupler DCC17

1 x Manual

FOARTE IMPORTANT:

Puterea de telefonul mobil PD încărcătorul trebuie să fie între 18W -65W, camera poate începe în mod normal.Numai suport 18W 30W 45W 60W 65W PD încărcător de Perete / PD mobile de alimentare / PD incarcator de Masina pentru a alimenta camera foto, vă rugăm să nu folosiți alte dispozitive, în caz contrar camera va fi deteriorat.Acest dispozitiv este folosit doar pentru a alimenta camera, nu conectați alte dispozitive în același timp, în caz Contrar, aceasta va cauza insuficiente de alimentare.

Low costurile de producție, Replacebattery de prindere , potrivit pentru interior și în aer liber.

Sfaturi:

General digital baterie tipărite parametrii de mai sus 7.2 V / 7.4 V etichetate bateriei, este camera de minimă tensiune de operare, aceste baterii trebuie să utilizați 8.4 V încărcător, plin de putere, incarcator 8.4 V spus fără tensiune, tensiune de funcționare și de tensiune sunt două concepte diferite.Alimentare externă de folosit în cameră, Aveți nevoie pentru a avea suficientă energie pentru a furniza, camera este o sarcină,tensiunea de operare este mult mai mică decât cea de tensiune.Prin urmare, Camera a adaptorului de tensiune este de obicei între 8V-9V (Notă: multimetru test este tensiune).

  • Tip Bateria
  • Pachet Da
  • Utilizarea Camera
  • Numărul De Model DCC17+TC8V
  • Nume De Brand VITESUN
  • Reîncărcabilă No
  • Origine China Continentală

Adauga un comentariu

Rating: