Meniu

GB300 3.0 inch Ecran Consolă de jocuri Portabile Player, o consolă de jocuri Video built-in 6000 de Joc Pentru SF/SFC/GB/GBA Suport Ieșire AV

  • Acasă
  • Jocuri & Accesorii
  • GB300 3.0 inch Ecran Consolă de jocuri Portabile Player, o consolă de jocuri Video built-in 6000 de Joc Pentru SF/SFC/GB/GBA Suport Ieșire AV
GB300 3.0 inch Ecran Consolă de jocuri Portabile Player, o consolă de jocuri Video built-in 6000 de Joc Pentru SF/SFC/GB/GBA Suport Ieșire AV
|  3 Opiniile
50.21lei
71.74lei
SKU#: c67265 În stoc
  • Categorie : Jocuri & Accesorii
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Text anunț

8 BIȚI REGELE Consolă de jocuri Video

Acest joc stick-built-in 3300+ jocuri, 4 simulator,6 limbi diferite sprijin pentru a descărca.Economisire de sprijin și de colecție de jocuri.Și a echipat o addtional gamepad, astfel încât să puteți împărtăși jocuri cu cupluri, familii și prieteni.

X7/X12 Plus Multimedia Consolă De Jocuri Portabile

Există 4 tipuri de retro console de jocuri portabile.Aceasta consola are mare full-color TFT LCD ecran, cu multifuncțional de proiectare, puteți ajunge la mai mult de divertisment funcția ca joc, vizionarea de filme, ascult muzica, etc. Retro handheld consola de joc nu numai aducerea joc amuzant pentru copii, dar, de asemenea, trezirea minunate amintiri din copilărie de la adulți.

Element Descriere

Notificare

Puteți swich diferite simulatoare și eu 'Istoric','Căutare"Favorit'System' prin apăsarea " RL " buton, care este în partea din spate a consolei.

6000+Selectate De Jocuri Clasice

Acest joc handheld consola are mai mult de 6000 selectate de jocuri clasice, 3.0 ecran HD ,de înaltă definiție ecran buna cu înaltă precizie joystick-ul, suport pentru descărcarea și colectarea de jocuri, sprijin pentru 7 tipuri de emulatoare, care acoperă o gamă largă de jocuri.

3 Inch de Înaltă definiție Ecran HD

Mare unghi de vizualizare, 3 inch greu ecran panoul unghi de vizualizare poate ajunge la 178 de grade.Din față sau laterală vedere din imagine este același efect.Timp de răspuns rapid, mult timp să se bucure de mare viteză mișcare de imagine, ecran hd poate asigura clară, netedă și realiste efect, stimularea ochii redus în mod semnificativ, joc și film înaltă rată de cadre video, pentru a evita tragerea la un nivel minim.

Suport 7 Emulatoare

Acest joc handheld consola de suporturi pentru GB/GBA/GBC/FC/SFC/MD/PCE care acoperă mai multe tipuri de jocuri, cum ar fi aventura, actiune, curse, etc. 6000+ jocuri sunt pre-instalate.Jucătorii pot urmați tutoriale video oferite de noi și să se joace jocuri de la sine.

3 Inch de Înaltă definiție Ecran HD

Mare unghi de vizualizare, 3 inch greu ecran panoul unghi de vizualizare poate ajunge la 178 de grade.Din față sau laterală vedere din imagine este același efect.Timp de răspuns rapid, mult timp să se bucure de mare viteză mișcare de imagine, ecran hd poate asigura clară, netedă și realiste efect, stimularea ochii redus în mod semnificativ, joc și film înaltă rată de cadre video, pentru a evita tragerea la un nivel minim.

Suport 7 Limbi

Am adăugat 7 limbi pentru meniul pagină de consola de jocuri, (Chineză,engleză,germană, Spaniolă ,portugheză, rusă, arabă)și există întotdeauna o limbă care ti se potriveste!Notă: Acest lucru se aplică numai la selectarea meniului paginii, limba în joc este încă în limba engleză!

Multi Funcția De Comutare

Puteți ușor swiching eu 'Istoric','Căutare"Favorit'System' prin apăsarea butonului 'RL' button, care este în partea din spate a consolei.

Suport Pentru Căutarea De Jocuri

Joc jucătorii pot găsi jocul pe care doresc să joace, deschide lor preferat joc mare operațiune devine mai ușor, oricând, oriunde pentru a aminti visul de joc!

Suport Pentru Descărcarea Jocuri

Puteți descărca mai multe tipuri de jocuri de alegerea ta, care îmbunătățește distractiv de joc.

Salva Și Încărca Jocuri

Suport joc de arhivă.Atunci când joci jocul, apăsați SELECTAȚI+STAR buton pentru a salva /pauză/Renunta progresul joc.Există 4 document de locații de jocuri de economisire.Când joci cu o data viitoare, puteți încărca și de a salva progresul fără a reporni.Aceasta este o caracteristică foarte utilă .

Cheie Funcția De Cartografiere

Harta un utilizator-introduse cheia pentru o spectific funcția sau concediu.

800mAh Baterie Reîncărcabilă

Built-in 800mAh 18650polymer baterie și un tip c interfață de încărcare a face încărcarea mai multă siguranță .La 18650 baterie polimer are o viață mai lungă și de înaltă performanța de încărcare.Complet încărcat pentru a sprijini 4-5 ore de joc timp.Nu aveți nevoie să vă faceți griji despre lipsa de putere atunci când te duci pe o călătorie de afaceri, de călătorie sau de camping. (Notă: vă Rugăm să încărcați complet bateria înainte de prima utilizare.)

Construit într-Un Difuzor

Suport Ieșire AV

La GB300 joc consola cu interfață AV vă permite să vă conectați ecranul HD joc consola la TV prin iesirea AV de plin de viață și interesant jocuri video.

Detalii Produs

Mici, design retro, diagrama indică locația de fiecare buton.

Parametrii De Produse

Mici și lite stil design corp, este foarte convenabil dacă ai purta cu tine în timpul călătoriilor de afaceri, de călătorie sau de camping.Amintiți-vis de jocuri oricând, oriunde.

Lista de ambalare

1*Consola De Jocuri

1*Charing Cablu

1*Cablu AV

  • Wi-Fi no
  • Ecran Tactil No
  • Jocuri incluse 6000
  • Dimensiunea De Afișare 3.0"
  • Afișaj Color Da
  • Origine China Continentală
  • Jocuri Tip SF/SFC/MD/GB/GBA/GBC/PCE
  • Pachet Da
  • Sprijinirea Limba Spaniolă, Portugheză, Rusă, Engleză, Coreeană, Chineză Simplificată
  • Controler Extern Interfata TIP-C
  • Capacitatea bateriei[mAh] 800
  • Rezoluția Ecranului 320x240
  • Capacitatea De Stocare A Datelor 1G
  • Categorie Handheld Joc De Jucatori
  • Nume De Brand TECTINTER
  • Bluetooth-compatibil no
Anon

Am vrut într-adevăr acest joc de jucător. Din păcate, a fost trimis înapoi la vânzător.☹️ (2024-01-08)

Anon

Elementul nu a primit, mi-am dat seama, în ordinea în urmă că a fost returnat expeditorului. Am făcut cerere și a primit de rambursare. (2024-01-12)

Anon

Pentru bani, acest portabil este impresionant. Singurul motiv pentru care am dat 4 stele pentru că unitatea a sosit cu o mică zgârietură și adâncitură pe partea de jos a ecranului. Cum este acest element a fost folosit și nu noi. Ea nu afectează gameplay-ul și este doar pe ecran exterior (strat protector). SEN/FC, Gameboy, Gameboy Color, Gameboy Advance (cele Mai multe jocuri), Geneza/MD, și PC Motor/Turbo GFX funcționează surprinzător de bine. SNES/SFC execută foarte slab, deși. dar pentru prețul aș spune că acest dispozitiv este destul de bun. Acesta joacă, de asemenea, Sega Sistem de Master (Trebuie să adăugați-le singur) Ca pentru Rom-uri adăugați, trebuie doar să creați un folder rom-uri de pe rădăcină de card Micro SD și fixați-le în. Unele rapoarte de aspect nu sunt corecte și nu le poți schimba. De asemenea, nu există filtre. În general, am recomanda (2024-01-16)

Adauga un comentariu

Rating: