Meniu

Liniște Baschet PU Minge de Baschet Tăcut Mingea Mut de Baschet Pentru Activități de Interior Copii Adolescenti Adulti Jocul Practica

  • Acasă
  • Sporturi De Echipa
  • Liniște Baschet PU Minge de Baschet Tăcut Mingea Mut de Baschet Pentru Activități de Interior Copii Adolescenti Adulti Jocul Practica
Liniște Baschet PU Minge de Baschet Tăcut Mingea Mut de Baschet Pentru Activități de Interior Copii Adolescenti Adulti Jocul Practica
|  0 Opiniile
41.17lei
60.57lei
SKU#: c61899 În stoc
  • Categorie : Sporturi De Echipa
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Spuma noastră de baschet este conceput pentru a oferi perfect dribling experiență la domiciliu, fără a deranja vecinii.Cu un ușor-de-prindere suprafață și fără piele de acoperire, este, de asemenea, o opțiune excelentă pentru pungi de cadouri.În Plus, acesta nu are nevoie de nici inflația, făcându-l hassle-free.

Caietul de sarcini:

Nume: Silent Baschet

Dimensiune: aproximativ

No. 3 minge cu diametrul de 18cm/7.09 inci 135g

Nr. 5 bile cu diametrul de 21cm/8.27 inci 210g

Nr. 7 minge cu diametrul de 24cm/9.45 inci 350g

Material: PU

Lista De Ambalare:

1 x Tăcut Baschet

1 x sac Net

Notă:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.Multumesc!!!

2. Datorită măsurare manual, o măsurare cu o abatere de 1-3cm este permis.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Ușor de Prindere: Joacă-ți inima pe teren cu cele mai linistite baschet încă.Conceput cu o singură piesă injectată de turnare pentru prindere ușoară, această tăcere de baschet are un sistem flexibil, exterior moale pentru maximum de confort și siguranță.

2.Elastic de Proiectare: Prin utilizarea de noi spumare tehnologie, acest tăcut baschet expulzează aerul prin stoarcere sfera, creând nenumărate găuri mici umplute cu aer.Această caracteristică îmbunătățește elasticitatea și elimină zgomotul, oferind un mod unic și eficient de experiență practică fără un gonflabile sferă.

3.Silent Practică Antrenamente: Cu poroase fonoabsorbante mingea la fel de scăzut ca 2 decibeli, această tăcere de baschet nu va crea nici tulburări în timp ce dribla la domiciliu.Echipat cu liniște revenire a funcției.

4.Control Ideal: Ridica joc cu silent baschet.Solidă PU mingea și șoc dovada fara piele acoperire a se asigura un control superior pentru o manevrare ușoară, în timp ce livrarea o revenire rapidă.Perfect pentru orice jucător caută să-și intensifice activitatea de performanță pe teren.

5.Cadou surpriza: Ridica eveniment cu silent baschet: o alegere excelentă ca de carnaval premii sau școală premii.Perfect ca un plus de distracție la pungi de cadouri sau ca un rafinat cadou de Crăciun pentru iubitorii de baschet.Bucurați-vă de joc cu acest soft și liniștită minge, fără a deranja pe ceilalți.

  • Origine China Continentală

Adauga un comentariu

Rating: