Meniu

Intimitatea Cu Role Stamp Multifuncțional De Confidențialitate Opace Cu Deschizătorul De Conserve De Protecție A Identității Cadou Pentru Familii, Prieteni, Vecini

  • Acasă
  • Rechizite Școlare
  • Intimitatea Cu Role Stamp Multifuncțional De Confidențialitate Opace Cu Deschizătorul De Conserve De Protecție A Identității Cadou Pentru Familii, Prieteni, Vecini
Intimitatea Cu Role Stamp Multifuncțional De Confidențialitate Opace Cu Deschizătorul De Conserve De Protecție A Identității Cadou Pentru Familii, Prieteni, Vecini
|  0 Opiniile
24.94lei
49.83lei
SKU#: c60758 În stoc
  • Categorie : Rechizite Școlare
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Proteja informațiile dumneavoastră personale cu Protecție împotriva Furtului de Identitate cu Role.Acest convenabil și sigur cu role este ușor de utilizat și economisește timp.Cu o gamă largă de aplicații, puteți proteja intimitatea ta la domiciliu, locul de muncă, sau apartament.Nu lasa furtul de identitate să ți se întâmple, ia pace a mintii cu role noastre.

Caietul de sarcini:

Nume: confidențiale cu role stamp

Material: ABS

Greutate: aproximativ 22g

Dimensiune: (aprox.)45*75cm/17.72*29.53 cm

Caracteristici: rezistent la apa/protecția mediului/nici o decolorare de culoare

Lista De Ambalare:

confidențiale cu role stamp*1 buc

sau

confidențiale cu role stamp*1 buc (cu 3 rezerve)

Notă:

1、role de timbru este acoperit de cod murdar, pentru că suprafața de curierat foaie este un material laminat, amintiți-vă să nu folosească același loc din nou în mod repetat de rulare, după utilizarea de o perioadă de timp să aștepte pentru ca cerneala să se usuce poate fi.

2, role de timbru nu atingeți cu mâinile imediat după utilizare, nu utilizați prosoape de hârtie pentru a șterge, astfel încât să nu păteze mâinile.

3、acest roller timbru este potrivit pentru curierat foi / declarații / plicuri și alte cerneală-hârtie absorbantă, suprafață inegală poate fi de asemenea utilizat.

4、După utilizare, aveți nevoie pentru a schimba capacul, plasat într-un loc răcoros, pentru a evita lumina directă a soarelui.

5、Role de timbru nu este evident pe hârtie lucioasă sau alte materiale lucioase.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Identity Safe: Păstrați-vă identitatea sigur cu acest confidențiale cu role de timbru.Tipărite cu litere sens, se asigură o protecție a vieții private și previne informațiile dvs. personale de a fi compromisă de ochii indiscreti.

2.Ușor de utilizat: Ușor ascunde informații private cu confidențiale cu role de timbru.Lin rola de securitate peste documente, fotografii, sau facturile.Eficient deschide cu role ținând capacul de pe ambele părți.

3.Largă Acoperire: Proiectat cu o 60mm largă acoperire role, confidențiale timbru rapid acoperă informații private.Vine cu cutie deschizător de confort și asigură identitatea și confidențialitatea sunt sigure.

4.Protecție eficientă: Economisește timp de uscare rapid cerneala de pe confidențiale cu role de timbru.Nu mai mult de așteptare și nici o intimitate pacoste pentru o performanță îmbunătățită în protejarea informațiilor dvs. personale.

5.Utilizare versatilă: confidențiale cu role stamp asigură protecție pentru informațiile dvs. fiscale, e-mail, cărți poștale, facturi, extrase de cont, adresa și mai mult.Versatil și aplicații largi de domiciliu și locul de muncă utilizat.

  • Origine China Continentală

Adauga un comentariu

Rating: