Meniu

Minimalist Modern, Lămpi de Perete Camera de zi Dormitor Noptieră Luciu Interioară LED Lampă Culoar de Iluminat Decor CNIM Fierbinte

  • Acasă
  • Lumini Plafon Și Fanii
  • Minimalist Modern, Lămpi de Perete Camera de zi Dormitor Noptieră Luciu Interioară LED Lampă Culoar de Iluminat Decor CNIM Fierbinte
Minimalist Modern, Lămpi de Perete Camera de zi Dormitor Noptieră Luciu Interioară LED Lampă Culoar de Iluminat Decor CNIM Fierbinte
|  0 Opiniile
91.28lei
132.26lei
SKU#: c60083 În stoc
  • Categorie : Lumini Plafon Și Fanii
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Oferim discount pentru cantitate mare.Bine ati venit la contact cu noi!

Minimalist Modern, Lămpi de Perete Camera de zi Dormitor Noptieră Luciu Interioară LED Lampă Culoar de Iluminat Decor CNIM Fierbinte

1. Benzi lampă de perete, care produce frumoasa up-și-jos efect de iluminat pe perete exterior.

2. De înaltă calitate de turnare sub presiune din aliaj de aluminiu coajă, durabil.

3. Vopsea de aluminiu carcasă cu densitate uniformă, aspect frumos și atmosfera high-end.

4. După repetate oxidare, temperatură înaltă de pictură și vopsire prin pulverizare, de înaltă calitate din aluminiu materiale nu sunt ușor să se estompeze și rugina.

5.sursă de lumină led adoptă de înaltă luminozitate cip, care are mare indice de redare a culorilor, o mai mare eficiență luminoasă, mai mare rata de încălzire și stabil și sigur de încălzire valoare.

6.instalare simpla, nu cu raze ultraviolete sau infraroșii radiații, consum redus de energie și durată lungă de viață de 50.000 de ore.

Nume produs: benzi ondulate lampă de perete

Putere: 21W (cu telecomanda)

Numărul de margele lampa: 2

Cu mașina: LED driver curent constant

Metoda de instalare: montat pe perete

Lumen ieșire: 90-100 lm/w.

Zona de iluminat: 5-10 metri pătrați

Luminos de culoare: alb rece/alb cald/temperatura tricromatice

aplicație; aplicarea

Design Modern, potrivit pentru gradini, curti, sufragerii, vitrine, dormitoare, holuri, restaurante, restaurante, baruri, cafenele, hoteluri și așa mai departe.Utilizate pe scară largă în interior și în aer liber de iluminat și decor.

Culoare:negru/Alb

Material:aluminiu

Dimensiune: 48 x 8 x 11cm

Conținutul Pachetului:

1 x candelabru

1 x telecomanda

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Despre Noi

Noi oferim un produs bun cu cel mai bun pret,ne-am sprijini cu Ridicata/Picătură de Transport maritim Pentru

1. Pentru Picătură de Transport maritim comanda, te rog remarca"dropshipping ordine", vom prioritiza.

2. Pentru en-Gros/Drop comenzi de Livrare, dacă aveți orice idei cu privire la prețul sau pachetului,vă rugăm să ne contactați în avans,vă vom oferi cele mai bune servicii pentru a satisface cerintele dumneavoastra.

Despre Plată

Dacă te întâlnești probleme atunci când efectuarea plății, vă rugăm să contactați Chicme.ro Centru de Servicii pentru Clienți pentru a cere ajutor:

Despre Transferurile

1.Vom trimite comenzi URGENT termen de 2-5 zile(cu excepția week-end și de sărbătorile naționale) după ce plata dvs. este completat în mod normal.

2.Vă rugăm să scrieți completati adresa de livrare corecta numărul de telefon și codul poștal, în special Rusia și Belarus cumpărători, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3.Noi oferim atât postul de transport maritim și exprima shippings.Pentru cele mai multe țări, post livrare durează aproximativ 25-35 de zile lucrătoare, și mai mult pentru unele țări ca Brazilia, Peru.

Expres transport inlcude DHL, EMS, Chicme.ro Premium de Transport și Linii Speciale ca Aramex.Este nevoie de aproximativ 7 zile.(Se va întârzia, dacă țara dumneavoastră întâlni unele probleme,greva muncitorilor,vreme problemă și așa mai departe.)

Despre Servicii post-vânzare

Suntem vânzător de încredere, și ne-am nostru profesionist după-vânzare de servicii pentru toate obiceiurile noastre.Dacă există orice întrebare cu privire la scopul,vă rugăm să ne contactați în avans ,vom fi mereu aici până când veți obține un fericit răspunsul.

Despre Feedback-Ul

1. Vă rugăm să verificați pachetul și element atunci când vei ajunge cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

2. Dacă aveți orice probleme sau nu sunt pe deplin mulțumit cu pachetul,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom rezolva problema pentru a te satisface.

3. Dacă nu există nici o problemă, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv.

Afirmația este cea mai mare motivația noastră ! ! !

  • Certificare CCC
  • Origine China Continentală
  • Utilizare De URGENȚĂ
  • Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
  • Este Dispozitiv Inteligent no
  • Este De Becuri Incluse Da
  • Tensiune 90-260V
  • Corpul Material ABS

Adauga un comentariu

Rating: