Meniu

Interactive Jucării Câine, Mișcare Activat Automat De Rulare Mingea Pisică Câine Jucării Pentru Catei/Mici Pentru Câini De Talie Medie

Interactive Jucării Câine, Mișcare Activat Automat De Rulare Mingea Pisică Câine Jucării Pentru Catei/Mici Pentru Câini De Talie Medie
|  0 Opiniile
110.97lei
144.09lei
SKU#: c499803 În stoc
  • Categorie : Produse Pentru Animale De Companie
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Interactive Jucării Câine, Mișcare Activat Automat De Rulare Mingea Pisică Câine Jucării Pentru Catei/Mici Pentru Câini De Talie Medie

1.Două Moduri & Lumini LED-uri Colorate Modul Normal și Nebun Viguros Modul sunt disponibile,puteți comuta liber moduri prin control de la distanță.Modul Normal: mișcarea automată și de rotație,este potrivit pentru lemn,faianta si marmura podea.Nebun Viguros Modul: mișcarea automată și viguros,este potrivit pentru covor subțire și în aer liber de gazon pentru zgomot redus.Built-in multi-culori lumini flash în interiorul mingea,acesta poate atrage mai mult atenția și aduce mai multă bucurie pentru câini și pisici.

2. dog toys minge vine cu un control de la distanță, care vă permite de a transforma mingea pe/de pe, rândul său, stânga/dreapta, și a comuta între nebun și moduri normale.Ușor să interactive cu animalele de companie, în orice moment.Minge de câine jucării cu senzor de mișcare, atunci când sunt ocupat sau nu au de lucru, cainele tau poate fi, de asemenea, fericit să se joace cu ei înșiși.

3. în condiții de siguranță și inodor non-toxic, shell-ul este detașabilă, ușor de curățat.Pisicilor le place să muște și să-și lingă jucăriile lor.IP54 rezistent la apa nivel, să îndeplinească cerințele pentru utilizarea în interior și exterior.Vă rugăm să rețineți: Acest câine jucării nu funcționează pe agresiv rozatoare.perfect pentru mici rozatoare, mici și mijlocii rase de câini,de asemenea, poate fi cat de jucării.

4. dog toys minge built-in senzor de mișcare, atunci când câinele atinge sau mușcă,se va roti automat sau viguros mișcare timp de 10 secunde,apoi culoarea led-ul va continua să clipească timp de 4 secunde, apoi se va intra în modul standby.Dacă nu există nici o operație din nou, mingea va porni automat după 2 minute și 3 minute și pentru a atrage cainele pentru a juca, în care rece plin de culoare led lumina va clipi pentru a spori atractivitatea pentru animalele de companie.

5.Lungă de Viață a Bateriei și de Încărcare USB butonul de Alimentare și încărcare USB gaura sunt pe interiorul aparatului, aveți nevoie pentru a deșuruba capacul exterior pentru a încărca mașina și porni/opri mingea.

6.Nu Funcționează Pe Agresiv Rozatoare câine jucărie minge perfect pentru mici rozatoare(mici și mijlocii rase de câini),de asemenea pot becat jucării,dar nu pentru agresori și puterea de rozatoare(cum ar fi ciobanesc German ),nu funcționează pentru agresivă rozatoare.

Culoare:portocaliu

Material:Silicon+ABS

Dimensiuni:Diametru: 80mm

Conținutul Pachetului:

1 x minge

1 x cablu de date

1 x control de la distanță

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

  • Jucarii Tip Bile
  • Origine China Continentală
  • Este Dispozitiv Inteligent no

Adauga un comentariu

Rating: