Meniu

Rezumat Statuie Iubit Creative Ceramice Moderne Cuplu Statui Cuplu Îmbrățișare Sculptura Romantic Figurina pentru Acasă Decorare Masă

  • Acasă
  • Decor Acasă
  • Rezumat Statuie Iubit Creative Ceramice Moderne Cuplu Statui Cuplu Îmbrățișare Sculptura Romantic Figurina pentru Acasă Decorare Masă
Rezumat Statuie Iubit Creative Ceramice Moderne Cuplu Statui Cuplu Îmbrățișare Sculptura Romantic Figurina pentru Acasă Decorare Masă
|  0 Opiniile
159.85lei
319.70lei
SKU#: c498538 În stoc
  • Categorie : Decor Acasă
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Puncte:

1.Măiestria Fine: făcut cu Pricepere, cu o bucată de turnare și procesul de turnare, Abstract Cuplu Sculptura impresioneaza prin netedă, fără cusur suprafețe, evocând o ambianță sofisticată pentru spatiul tau.

2.Anti-Alunecare Mat Design : non-alunecare pad design de acest rezumat cuplu sculptura previne zgârieturi atunci când s-a mutat, protejarea mobilei.Cu o stabilitate excepțională și anti-alunecare pad, valoroase de mobilier va rămâne protejat.

3.Larg de Aplicare: Acest rezumat cuplu sculptura pot fi plasate în diverse locuri, cum ar fi cabinet de vin, camera de zi, dormitor, intrare, și mai mult.Este potrivit pentru diferite stiluri de decor acasă și adaugă o notă de eleganță și romantism la spațiu. 4.Grijuliu Cadou: Sărbători dragostea și prietenia cu asta

unic abstract cuplu sculptura.Perfect pentru ocazii speciale cum ar fi zilele de naștere, Crăciun, aniversări, festivaluri și evenimente, este o modalitate foarte bună de a arăta dragostea și binecuvântările de la prieteni, și de familie.

5.Infuzat timp Eleganta: Ridica decorul interior cu Rezumat Cuplu Sculptura .Acest rafinat capodoperă adaugă o notă de rafinament, de amestecare simetrie și artistic perfect.

Descriere:

1.Spori căldura Vinului tău, cameră de zi și în alte locuri cu acest Cuplu Statuie.

2.Artizanale cu suprafață netedă și delicată, nu lasă lacune sau zgârieturi.

3.Acesta previne în mod eficient zgarieturile de pe desktop atunci când se deplasează.

4.Alegere perfecta pentru orice ocazie, inclusiv zile de nastere, Craciun, aniversari, festivaluri, etc. Simplu, dar ochi-prinderea, se adaugă o notă de dragoste pentru orice decor.

Caietul de sarcini:

1.Material: Ceramica

2.Culoare: negru , alb

3.Tehnologie:-O bucată de turnare și de turnare

4.De sex masculin dimensiune: 23*18*17cm/9.1*7.1*6.7 în

5.De sex feminin dimensiune: 18*7.5*7cm/7.1*2.9*2.7 în

Lista De Ambalare:

2 buc* Sculptură Ceramică

Notă:

1.Datorită efectelor de iluminare și unghiuri de filmare, există o diferență de culoare în produs, vă rugăm să înțelegeți.

2.Datorită măsurare manual, există o toleranță la dimensiune produs.

  • Origine China Continentală

Adauga un comentariu

Rating: