Meniu

Colorate Lipicios Note Fluorescente Notă De Lipicios Pentru Pagina Marker Colorat Rezistent La Apa Etichete Pentru Studenți

Colorate Lipicios Note Fluorescente Notă De Lipicios Pentru Pagina Marker Colorat Rezistent La Apa Etichete Pentru Studenți
|  0 Opiniile
10.13lei
20.25lei
SKU#: c480271 În stoc
  • Categorie : Notebook-Uri & Scris Tampoane
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Descriere:

Noastre lipicioase etichete este fabricat de înaltă calitate pentru animale de COMPANIE material și adeziv special, ceea ce îl face durabil, netedă și rezistentă la rupere.Acesta poate fi folosit pentru fișiere office depozit, student luarea de instrumente, și viața de zi cu zi notă autocolante.

Caietul de sarcini:

Dimensiune: aproximativ 12.6*5.3 cm/5*2inch

Material: hârtie

Lista De Ambalare:

lipicioase etichete*1

Note:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.

2. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o măsurare cu o abatere de 1-3cm.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Material durabil: ca urmare a utilizării de înaltă calitate pentru animale de COMPANIE material și adeziv special, lipicioasă eticheta are caracteristici de durabilitate și finețea.

2.Marca și de a Evidenția Informații Importante: Nostru etichetă adezivă are diferite culori ochi-prinderea, care pot fi ușor de găsit.Se poate marca și de a evidenția informații importante.

3.Fără a Deteriora Cărți: Cu o textură netedă, auto-stick pad notă este ușor pentru a elimina și de a repoziționa.Puteți folosi un stilou sau creion pentru a scrie și de a marca, fără daune pentru cărți.

4.Folosit pentru o Lungă perioadă de Timp: de colorat notă de lipicios este suficient pentru utilizarea pe termen lung.Puteți organiza flexibil categorii de culoare.Este convenabil pentru tine.

5.Utilizate pe scară largă: puteți utiliza nostru fluorescente culoare autocolant pentru fișiere office depozit, student luarea de instrumente, și viața de zi cu zi notă autocolante.Acesta este utilizat pe scară largă.

  • Origine China Continentală
  • Numărul De Model Notă adezivă de hârtie

Adauga un comentariu

Rating: