Meniu

Telefon aparat de Fotografiat Lentilă Zoom Optic Concert Turistice Ușor de Instalare Universal Clipul Pe HD Extern Usoare Eveniment Sportiv 18X

Telefon aparat de Fotografiat Lentilă Zoom Optic Concert Turistice Ușor de Instalare Universal Clipul Pe HD Extern Usoare Eveniment Sportiv 18X
|  0 Opiniile
61.23lei
78.50lei
SKU#: c479475 În stoc
  • Categorie : Accesorii Pentru Telefoane Mobile
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Caracteristici:

【REGLABIL CONCENTRÂNDU-se】mărire este de 18 ori, și-l sprijină pe distanțe lungi de fotografiere.Puteți ajusta aparat de fotografiat lentilă de focalizare.Mare de role reglabile pentru o ajustare rapidă.

【HD】CAMERA are o combinație de sticlă optică de acoperire + BK4 prism, care are o buna transmisie a luminii.Obiectivul camerei are clar imagistică și mici aberatiile cromatice.

【UNGHI LARG】Built-in 7 grade, mare cu unghi larg, câmp mai larg de vedere.Super-mare-diafragma obiectivului are o vizualizare mai largi gama, și imagistică imaginea este clară și luminoasă.

【APLICAREA pe scară LARGĂ】telefonul mobil lentilă aparat de fotografiat vă permite să realizați cu ușurință fotografii de peisaj îndepărtat, de zi cu zi fotografii, vizualizarea, concerte, evenimente, jocuri sportive, etc.

【UȘOR SĂ UTILIZAȚI】clip Special de proiectare pentru fixarea, potrivit pentru cele mai multe smartphone-uri.Aliniați firul pe partea din spate a obiectivului cu partea de metal de clip special, și fixați în siguranță clip de pe telefon, care este ușor de operat.

Caietul de sarcini:

Culoare: gri, albastru

Material: ABS

De sticlă material: multi-strat acoperite lentile optice

Lentile multiple: de 18 ori

Numărul de grupurile de lentile: 5 bucati, 4 grupuri

Modele aplicabile: Universal pentru smartphone-uri

Diametru lentila: aproximativ 25mm/0.98 inch

Clip diametru: aproximativ 18mm/0.71 inch

Dimensiuni: (L x W) aproximativ 10,5 x 3,5 cm/4.13 x 1.38 inch

Pachetul Include:

1 buc x lentilă aparat de fotografiat Telefon

1 buc x Clip

1 buc x capac de Protecție

1 buc x suport Trepied

1 buc x U-clip

Notă:

1. Datorită lumină și ecran diferență, elementul de culoare pot fi ușor diferite de cele din imagini.

2. Vă rugăm să permiteți-0.5-2 cm diferențe datorită măsurare manual.

Cum să utilizați:

1. Aliniați firul pe partea din spate a obiectivului cu partea de metal de clip special, și rotiți șurubul și strângeți-l pentru a stabiliza obiectiv.

2. Separat slide clip cu lentile de instalat, și separat negru garnitura de la partea din spate a obiectivului de lățimea disponibilă a telefonului mobil, astfel încât clip poate fi fixat ferm pe telefonul mobil.

3. După obiectivul este fix pe telefonul mobil, aveți nevoie pentru a regla manual focalizarea lentilei și telefonul mobil pentru a asigura în mod eficient calitatea imaginii și să ia fotografii sunteți mulțumit cu.

  • Nume De Brand Woopower
  • Origine China Continentală
  • Compatibil Marca Apple iphone

Adauga un comentariu

Rating: