Meniu

Nunta Carte De Oaspeti Romantic Inima De Lemn Cu Semn În Cărți Unice Inima De Nunta Livrările De Cărți De Oaspeți Pentru Duș Petreceri De Zile De Naștere

  • Acasă
  • Decor Acasă
  • Nunta Carte De Oaspeti Romantic Inima De Lemn Cu Semn În Cărți Unice Inima De Nunta Livrările De Cărți De Oaspeți Pentru Duș Petreceri De Zile De Naștere
Nunta Carte De Oaspeti Romantic Inima De Lemn Cu Semn În Cărți Unice Inima De Nunta Livrările De Cărți De Oaspeți Pentru Duș Petreceri De Zile De Naștere
|  0 Opiniile
104.39lei
208.82lei
SKU#: c474100 În stoc
  • Categorie : Decor Acasă
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Descriere:

Sărbători ziua ta cea mare cu robust și bine-a făcut nunta carte de oaspeti!Exprima fericirea ta și pentru a păstra amintirile de handicap, perfecta pentru aniversari.Un mod frumos de a prețui pe cei dragi mesaje.

Caietul de sarcini:

Nume: Lemn, un semn de Dragoste-în carte

Potrivit pentru: nunti, botezuri, petreceri aniversare, ceremonii de absolvire, etc.

Numărul de persoane: circa 30-50 de persoane

Lista De Ambalare:

Cutie de lemn*1

Dragoste raft*1

O bucată rotundă*54

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Emotionanta Farmecul Nostru minunat inima de design carte de oaspeti alternative adaugă o notă de romantism pentru ocazie dvs. speciale cu stilul rustic.Invitații tăi să-și exprime fericirea și de a crea amintiri de neuitat.

2.Din Lemn masiv de Calitate: Experiență în utilizarea de lungă durată cu cartea noastra de oaspeti alternative realizate din lemn de înaltă calitate material.Sub control strict de calitate, fiecare piesa este lucrata cu grija, asigurând o durabilitate superioară și un finisaj robust pentru amintiri de neuitat.

3.Memory Keeper Momentos: de a Crea amintiri de neuitat cu cartea noastra de oaspeti alternativă care permite oaspeților să-și lase numele lor și cele mai bune urări.Păstra și prețui aceste momente prețioase ca un suvenir drag, capabil să fie păstrate pentru o lungă perioadă de timp.

4.Efort de Configurare: Realizarea burr-marginile libere și suprafețe netede, cu avansata tehnologie de tăiere, aceasta carte de oaspeti alternativă este bine făcut și simplu de instalat.Adauga un de înaltă calitate și elegant touch pentru orice eveniment prin afișarea pe un perete sau plasându-se pe o masă cu usurinta.

5.Diverse Soluții: Ridica orice caz, cu cartea noastra de oaspeti alternative, perfect pentru zilele de naștere, duș, nunti, absolviri, sau aniversări.Aceste practice și minunat opțiuni de a adăuga o notă personală, creând un cald și experiență de neuitat pentru invitatii dumneavoastra.

  • Origine China Continentală
  • Material sticla

Adauga un comentariu

Rating: