Meniu

Coardă De Chitară Folie De Zgomot Mut Reductor Folie Pentru Chitara Noise Reducer Instrument Muzical Instrument Pentru Chitara, Ukulele, Bas Și Vioară

  • Acasă
  • Instrumente Muzicale
  • Coardă De Chitară Folie De Zgomot Mut Reductor Folie Pentru Chitara Noise Reducer Instrument Muzical Instrument Pentru Chitara, Ukulele, Bas Și Vioară
Coardă De Chitară Folie De Zgomot Mut Reductor Folie Pentru Chitara Noise Reducer Instrument Muzical Instrument Pentru Chitara, Ukulele, Bas Și Vioară
|  0 Opiniile
16.75lei
46.56lei
SKU#: c47040 În stoc
  • Categorie : Instrumente Muzicale
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Facut cu carcasă ABS, produsul nostru este conceput pentru a reduce șir de zgomot, fără a interfera cu vioara ta de sunet.Bucurați-vă de clare, tonuri de fiecare dată când joci.

Caietul de sarcini:

Nume: Chitara Bass String Muter

Produs de culoare: Negru, alb

Material: ABS pentru shell, de pluș pentru string grijă, EVA pentru toba de bumbac

Performanță: string ștergându-și de întreținere, mut și sunet slab, eficiente de reducere a zgomotului

Tip de aplicare: Potrivit pentru chitara, bas, și alte instrumente cu coarde

Lista De Ambalare:

1buc de Chitara Bass String Muter

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, elementul de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Din diferite manuale măsurători, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Confortabil și în Siguranță: Cu un elastic mare EVA tobei de eșapament și robust carcasă ABS, nostru coardă de Chitară Mut Amortizor asigură reducerea zgomotului de încredere în timp ce protejarea siruri de caractere confortabil.

2.Elimina Șir de Zgomot: Prin minimizarea șir de vibrații, nostru coardă de Chitară Mut Amortizor oferă sunet de calitate profesională, permițându-vă pentru a prezenta muzicale farmec.Experiență curat și înregistrarea clare și irezistibil linii, și duce performanța la nivelul următor.

3.De Reducere a zgomotului: Spori chitara ta experiență de joc cu coardă de Chitară Mut Amortizor.Amortizor elimină în mod eficient toate zgomotul nedorit, în continuare ridicare de ton, și făcându-l mai pură și mai pronunțată.Experiență de denaturare-joc gratuit pentru melodiile preferate.

4.Hassle-Free de Performanță: Simplifica experiența dvs. muzicale cu coardă de chitară mut amortizor.Atașarea cu ușurință la chitara sau bass fără a fi nevoie de instrumente speciale sau setări, reduce eficient zgomotul nedorit și îmbunătățește claritatea sunetului.

5.Utilizate pe scară largă: Optimizați performanța muzicală cu această coardă de chitară mut amortizor utilizate pe scară largă pentru diverse instrumente cu coarde, cum ar fi chitara, vioara, ukulele, bas, și altele.Acesta reduce zgomotul nedorit, sporind calitatea sunetului, și oferind o clară și melodie.

  • Origine China Continentală

Adauga un comentariu

Rating: