Meniu

50ml Câine de Companie Spray Inductor Câine de Formare Toaletă Catelus de Poziționare Defecare animale de Companie de Formare Olita Spray Dog Training-uri Consumabile

  • Acasă
  • Produse Pentru Animale De Companie
  • 50ml Câine de Companie Spray Inductor Câine de Formare Toaletă Catelus de Poziționare Defecare animale de Companie de Formare Olita Spray Dog Training-uri Consumabile
50ml Câine de Companie Spray Inductor Câine de Formare Toaletă Catelus de Poziționare Defecare animale de Companie de Formare Olita Spray Dog Training-uri Consumabile
|  0 Opiniile
26.45lei
75.52lei
SKU#: c4683 În stoc
  • Categorie : Produse Pentru Animale De Companie
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

În căutarea pentru o modalitate eficientă de a olita tren dvs. de animale de companie?Încercați noastre de Companie Olita Aici Formare Spray!Realizate cu plante naturale ingrediente, ajută ghid de animale de companie pentru a defeca în locul potrivit.Pur și simplu spray-l pe zona desemnată și să animalele de companie miros.Acest lucru reduce problemele tale și poate fi folosit în condiții de siguranță oriunde.Nu este nevoie de introducerea, doar începe să utilizați-l de azi!

Caietul de sarcini:

Denumire produs: animal de Companie defecare inductor

Conținut Net: 50 ml

Termen de valabilitate: 3 ani

Domeniul de aplicare: universal pentru câini și pisici

Pașii pentru utilizare:

Pasul 1: Spray pentru animale de companie într-un punct fix inainte de defecare

Pasul 2: Induce animale de companie pentru a elimina într-o locație fixă și să-i recompenseze cu gustări.

Pasul 3: Această metodă trebuie să fie menținut pentru o anumită perioadă de timp, până la animale de companie formează un obicei!

Pachet De Listă:

Câine de formare olita spray*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Ingrediente sigure: Acest câine de formare olita spray contine plante naturale ingrediente care stimulează câini simț al mirosului și a le permite să-și facă nevoile în pulverizat zona.Este ușor de curățat și nu afectează animalele de companie sau de mobilier.

2.Utile Soluție: pentru a Evita dezordinea de petele de urină și fecale peste tot cu câine de formare olita spray.Ajuta animalele de companie să învețe să defeca în locuri desemnate rapid și eficient, asigurându-un loc curat și igienic, mediul de acasă.

3.Utilizați pur și Simplu: pulveriza pe locul în care doriți să tren dvs. de companie pentru a defeca, și ei vor forma un reflex condiționat pentru a merge acolo și să-l miros.Nu este nevoie de instrucțiuni complicate sau murdar tampoane.

4.O gamă largă de Aplicații: câinele Nostru de formare olita spray reduce problemele de formare câini, pisici și alte animale de companie pentru a dezvolta obiceiuri de igienă.Aduce un aspect nou astăzi.

5.Animale de companie-Friendly Formula: Încercați noastre de câine de formare olita spray cu în condiții de siguranță și blând ingrediente pentru ambele pisici și câini, asigurându-se nici un rău pentru sănătatea lor, pielea sau părul.Acum poți să olita tren animale de companie oriunde, fără griji cu privire la orice iritatii sau efecte negative.

  • Origine China Continentală
  • Tip De Element Agilitate Echipamente

Adauga un comentariu

Rating: