Meniu

Grădină Rațe Decoratiuni În Aer Liber, Grădină Mare Rață Statuie Drăguț Rață Decor Decor Acasă Animale De Sculptură Pentru Casa Decoratiuni De Gradina

  • Acasă
  • Home & Garden
  • Grădină Rațe Decoratiuni În Aer Liber, Grădină Mare Rață Statuie Drăguț Rață Decor Decor Acasă Animale De Sculptură Pentru Casa Decoratiuni De Gradina
Grădină Rațe Decoratiuni În Aer Liber, Grădină Mare Rață Statuie Drăguț Rață Decor Decor Acasă Animale De Sculptură Pentru Casa Decoratiuni De Gradina
|  0 Opiniile
75.95lei
151.90lei
SKU#: c46443 În stoc
  • Categorie : Home & Garden
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Puncte:

1. Manopera excelente: Această grădină rațe decoratiuni aer liber sunt parte lustruit și artizanale cu detalii rafinate.Lor complicate măiestrie adaugă un capricioasă atmosfera, perfect pentru iluminare gradina ta.

2. Durabil și Coloful: Acestea sunt realizate de înaltă calitate, material de rășină, care este durabil și rezistent la intemperii.Colorat desene animate duck ornament va adăuga luminozitate și eleganță la leagăn și înveseli grădina ta.

3. Aplicate pe scară largă: Aceste grădină rațe decoratiuni exterioare nu sunt doar adorabil și durabil, dar, de asemenea, ușor de a transporta și de a plasa oriunde doriți.Aveți posibilitatea să le dea ca un cadou pentru familia ta, prietenii, sau partener, și ei vă va însoți oriunde te duci.Fie că este vorba de decoratiuni de gradina, decor pentru petreceri de nuntă și în alte locuri, sau decor acasă, aceste rate se va adăuga o atmosferă caldă și romantică pentru orice ocazie.Ele sunt, de asemenea, o modalitate foarte bună de a-și exprima profunda affectio

4. Cadouri uimitoare: Acest cuplu de rață leagăn pandantiv este un romantic alegorie de afecțiune profundă și cele mai bune urări pe care le au pentru cei dragi.Este un cadou excelent pentru orice ocazie, cum ar fi nunti, aniversari, zile de naștere, sau Ziua Îndrăgostiților.

5. Economie de spațiu de Design: Aceste grădină rațe sunt marimea perfecta pentru orice balcon, gradina sau curte.Ele ocupă nici un spațiu și arată intenția ta și gust fără să se uite subțire.Dimensiunea este 14*15.5*22.7 cm.

Descriere:

Adaugă o notă de lux pentru masina ta cu masina drăguț oglindă accesorii.Dispunând de o fermecătoare desene animate duck ornament și un cuplu de rață leagăn pandantiv, aceste accesorii aduc un prosper vibe pentru naveta de zi cu zi.Nu este nevoie să-și sacrifice stilul practic - aceste accesorii pentru a completa orice mașină fără să se uite subțire.Ridica masina ta și de a exprima gustul de lux și atitudine față de viață astăzi.

Caietul de sarcini:

1. Nume: Gradina Rațe Decoratiuni Exterioare

2. Dimensiune produs: (aprox.)14*15.5*22.7 cm/5.51*6.1*8.94 cm

3. Greutate produs: despre 615g

4. Produs material: rasina

5. Stil: Dragoste/Casatorie/Dulce/Fericire

6. Categoria: Decorare

7. Aplicabile locul de desfășurare: balcon, gradina, curte

Lista de ambalare:

1*Grădină Rațe Decoratiuni Exterioare

Notă:

1. Datorită diferite de afișare și efecte de iluminare, culoarea reală a produsului poate fi ușor diferite de culoare din imagine.Multumesc!!!

2. Datorită măsurare manual, o măsurare cu o abatere de 1-3cm este permis.

  • Material rășină
  • Tema Animale
  • Origine China Continentală
  • Numărul De Model Grădină Rațe Decoratiuni

Adauga un comentariu

Rating: