Meniu

Ghiveci Pietre Științifice Și Pietre Decorative Pentru Ghivece Cu Plante Echilibru De Nutrienți Fantana De Interior Plantat Pietre Pentru Acvarii

  • Acasă
  • Home & Garden
  • Ghiveci Pietre Științifice Și Pietre Decorative Pentru Ghivece Cu Plante Echilibru De Nutrienți Fantana De Interior Plantat Pietre Pentru Acvarii
Ghiveci Pietre Științifice Și Pietre Decorative Pentru Ghivece Cu Plante Echilibru De Nutrienți Fantana De Interior Plantat Pietre Pentru Acvarii
|  0 Opiniile
48.46lei
88.11lei
SKU#: c463188 În stoc
  • Categorie : Home & Garden
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Noastre de apă-exploatație ghiveci pietre sunt soluția pentru a spori de plante condiții.Facut cu suculente pietre, sunt perfecte pentru o varietate de plante și de utilizare multi-scop.

Caietul de sarcini:

Nume: Grădinărit piatra curcubeu

Caietul de sarcini: aproximativ 500g

Material: piatra

Culoare: Colorat

Dimensiune produs: așa cum se arată în imagine

Lista De Ambalare:

1bag*Plante pietricele

Utilizare:

(1) Ooter pavaj: adăugați direct pe suprafața de vase sau de sol necultivat, în funcție de ghiveci și adâncimea de grădină mulci este recomandat să se distribuie uniform cu grosimea de 1~2C, pentru a crește frumusețea și păstrați-o oală curată.

(2) mass-media Mixte de utilizare: luați o cantitate corespunzătoare de culoare curcubeu de piatră și alte mass-media pentru a se amestecă și de a folosi, reface nutrienți, pentru a preveni waterlogging și regla temperatura.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Îmbunătățită Hrană: plantele Noastre Pietricele sunt expert echilibrat pentru a reține apa și de a permite fluxul de aer, creând condiții optime pentru mai sănătoasă creștere.În Plus, ele conțin elemente naturale pentru solul este bogat în nutrienți.

2.Practic Bonsai Pietricele: Supliment nutritive pentru plante și pentru a preveni daune rădăcină cu aceste organic pietricele.Stimula sănătatea plantelor și de creștere, în timp ce adăugarea de o estetică pentru gradina ta.

3.Îmbunătățește Vitalitatea Plantelor: fabrica Noastră Pietricele sunt un gradinar de încântare.Pietrele de presă trebuie să aibă elemente nutritive, care oferă o bază solidă pentru robustă rădăcină de dezvoltare, promovarea creșterii economice și a generală de sănătate a plantelor.

4.Nutrienți Plin de Pietricele: Boost gradina ta de sanatate cu plante-alimentat pietricele.Dotat cu must-have substante nutritive, acestea îndeplinesc plantelor nevoi dietetice menținând în același timp echilibrul nutritiv.Un amestec perfect de plante suculente, ei promovează o creștere puternică și verdeață abundentă.

5.Îmbunătățiți-vă de Peisaj: Utilizați aceste grădină pietricele pentru a adăuga o notă de frumusețe naturală la spații în aer liber, fără a afecta mediul înconjurător.Ideal pentru cactusi, suculente grădini, acvarii, și ca un accent decorativ în curte sau terasă proiecte de amenajare a teritoriului.

  • Origine China Continentală
  • Numărul De Model Plante Pietricele

Adauga un comentariu

Rating: