Meniu

Animale De Companie Jucărie De Formare Interactive Jucărie Numită Cina De Formare Olita Bell Câine Jucării Pentru Catelul Pisica Apel Pentru Animale Alimente Alimentare Memento

  • Acasă
  • Decor Acasă
  • Animale De Companie Jucărie De Formare Interactive Jucărie Numită Cina De Formare Olita Bell Câine Jucării Pentru Catelul Pisica Apel Pentru Animale Alimente Alimentare Memento
Animale De Companie Jucărie De Formare Interactive Jucărie Numită Cina De Formare Olita Bell Câine Jucării Pentru Catelul Pisica Apel Pentru Animale Alimente Alimentare Memento
|  0 Opiniile
16.99lei
26.12lei
SKU#: c462937 În stoc
  • Categorie : Decor Acasă
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Câinele nostru Clopote Pentru Formare Olita caracteristică unică structură mecanică realizate din metal de înaltă calitate și materiale PP.Pur și simplu țineți animalele de companie laba din față și apăsați-l pe bell să-l învețe să sune clopotul.Ușor de utilizat și cu o gamă largă de aplicații, este instrumentul perfect pentru olita tren prietenul tău cu blană.

Caietul de sarcini:

Material: metal + pp

Dimensiune produs: diametru 6.5 cm, inaltime 4 cm

Culoare: albastru, roz, portocaliu

Lista De Produse:

1* De Formare De Câine Bell

Note:

Din cauza de iluminare diferite și setările de pe ecran, culoarea produsului poate fi ușor diferită de imagine.

Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți un 1-3cm diferență în dimensiune.

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Invata-ti Pup Comunicare: Tren dvs. de câine pentru a utiliza câine de formare bell pentru a comunica nevoile lor.Se repetă de 3-7 zile, ținând labele lor să apăsați bell, oferindu-tratează după fiecare inel.Consolidarea obligațiuni și aprofundarea lor de memorie, permițându-le cu încredere comunica cu tine, cu un simplu inel.

2.Nu Baterii Necesare: Acest câine de formare bell are o structură mecanică pentru a face un sunet clar, fără a necesita baterii.Ajuta-ti pup invata comenzile mai rapid și mai ușor cu ajutorul nostru instrument eficient și eficace.

3.Material de înaltă calitate: Poate fi invocată pentru perioade lungi de timp, datorită sale rezistente la uzură și de înaltă calitate de metal și materiale PP.Obține durabile și solide rezultate cu acest câine de formare bell.

4.Convenabil de a Opera: prietenul Tău cu blană poate cu ușurință să apăsați butonul mare de pe acest câine de formare clopot fără tăiere unghiile lor.Acesta poate fi plasat oriunde în casa ta, pentru efort de formare.

5.Utilizate pe scară largă: Ia acest câine de formare bell oriunde!Este perfect pentru animalul formare și îngrijirea persoanelor în vârstă, datorită compact, portabil de design.Bucurați-vă de o gamă largă de aplicații dincolo de câini și pisici.

Adauga un comentariu

Rating: