Meniu

Pomul de Crăciun colorat deget apăsați bubble fun mini eliberare de stres degetelor la copiii de familie e de relief de stres jucarii

  • Acasă
  • Home & Garden
  • Pomul de Crăciun colorat deget apăsați bubble fun mini eliberare de stres degetelor la copiii de familie e de relief de stres jucarii
Pomul de Crăciun colorat deget apăsați bubble fun mini eliberare de stres degetelor la copiii de familie e de relief de stres jucarii
|  0 Opiniile
3.55lei
8.85lei
SKU#: c447181 În stoc
  • Categorie : Home & Garden
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Pomul de Crăciun colorat Deget Apăsați Bubble Fun Mini Eliberare de Stres Degetelor La Copiii de Familie e de Relief de Stres Jucarii

Puncte: 1.Festiv Petrecere de bun venit: Acest pop frământa jucărie este conceput ca un drăguț de Crăciun copac în formă, aduce o atmosferă de sărbătoare și bucurie.Are o coafura clasic, care se potriveste la orice ocazie si starea de spirit.

2.Îmbunătăți Abilitățile de Rezolvare a problemelor: a Debloca dvs. de rezolvare a problemelor potențiale cu acest pop frământa jucărie.Stimulează creierul și te ajută să gândești în afara cutiei în timp ce îmbunătățirea degetul agilitate.Perfect pentru oameni de toate vârstele care doresc să se conteste și să se distreze.

3.Distracție de lungă Durată: Acest pop frământa jucărie este conceput pentru a efectua bine în repetate popping.Acesta este fabricat din materiale de înaltă calitate, care sunt durabile și robuste, nu ușor de deteriorat prin presiune și uzură.Puteți experimenta o performanță superioară și de lungă durată de satisfacție cu acest popper jucărie.

4.Imagine drăguț: Acest Pop Frământa Jucărie oferă mai mult de divertisment pentru toate vârstele.Sale culori vibrante și bubble poppers face distractiv și atractiv.Este un instrument perfect pentru a scuti de stres și disconfort în timp ce furnizarea de bucurie.Gata de a avea unele distractiv.

5.Portabil de Relaxare: Relaxare oricând, oriunde, cu Pop Frământa Jucărie.Sale mici și ușor de design asigură o prindere confortabilă și nu va ocupa spațiu în buzunar sau în geantă.Ia-l cu tine oriunde te duci și de a scuti de stres cu usurinta.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Pop Frământa Jucărie

Jucărie material: silicon

Dimensiune produs: (aprox.)12.4*10*1 cm/4.88*3.94*0.39 cm

Lista De Ambalare:

Pop Frământa Jucărie * 1

Notă:

Din cauza de iluminare diferite și setările de ecran, element culorile pot varia ușor de la imagini.

Din cauza diferenței de măsurare manual, vă rugăm să permiteți un 1-2cm diferență în dimensiune.

Metode de plata:

· Puteți face plata prin oricare dintre metodele de mai sus și vă rugăm să se stabilească în termen de 3 zile de îndată ce comanda dvs. este plasat.

· Chicme.ro va verifica plata în termen de 24 de ore și vom procesa comanda dumneavoastră odată ce este terminat.

· În cazul în care comanda este închis din cauza motive de securitate, va trebui să depuneți o cerere la Chicme.ro.

· Restituirea cauzate de anulare a comenzii, de restituire acord, sau de mediere vor fi procesate imediat și durează, de obicei, 7-10 zile lucrătoare pentru a ajunge la contul dumneavoastră.

Transport maritim și pachetul:

· Toate articolele vor fi verificate și bine ambalate înainte de expediere.Comenzile vor fi expediate în termen de 2-5 zile lucrătoare după ce plata este terminat.

· Greutatea coletului prin posta normala este limitată la 2 kg.Va vom trimite separat, dacă greutatea este de peste 2kg.

· De obicei, este nevoie de aproximativ 15 - 60 de zile și ar putea fi un pic mai mult, în unele zone îndepărtate.

· Puteți alege o rapidă metodă de transport, dacă vrei să te coletul mai devreme, și pentru acest lucru, va trebui să plătească taxa de transport.

Retrimite și de rambursare:

Vom retrimite sau restituire în cazul în care coletul este pierdut, deteriorat în timpul transportului, sau a primit elementul greșit.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați și vom fi încântați să vă ajute.

Feedback-ul:

· Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să ne lăsați feedback-ul pozitiv, ne va fi foarte apreciat.

· Dacă există ceva în neregulă, vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul și vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta până când totul este bine.

  • Setați Tipul Da
  • dropshipping Suport
  • Numărul De Model Pop Frământa Jucărie
  • Tip de en-Gros Da(>50 Buc)
  • Jucărie material Silicon
  • Origine China Continentală
  • Numele Produsului Pop Frământa Jucărie
  • Nume De Brand cwaouoniy
  • Electronice no

Adauga un comentariu

Rating: