Meniu

Vibrator de beton cu Motor de Vibrații, Electrice, Vibratoare Vibratoare pentru Agitator Masă, Beton Vibratoare cu Motor

  • Acasă
  • Scule Electrice
  • Vibrator de beton cu Motor de Vibrații, Electrice, Vibratoare Vibratoare pentru Agitator Masă, Beton Vibratoare cu Motor
Vibrator de beton cu Motor de Vibrații, Electrice, Vibratoare Vibratoare pentru Agitator Masă, Beton Vibratoare cu Motor
|  0 Opiniile
369.24lei
615.35lei
SKU#: c433797 În stoc
  • Categorie : Scule Electrice
Dimensiune
  • s
  • m
  • l
  • xl

Caietul de sarcini

Culoare: Portocaliu/Rosu

Material: Aluminiu

Proces: Spray Cu Vopsea

Asamblare: Nu Este Necesar

Recomandat Folosește Pentru Produsul: Beton

Utilizare Interior/Exterior: Exterior

Clasa De Izolație: F

Rezistent la apă Clasa de rezistență: IP65

Tip Motor: Cupru Pur, Monofazat

Sursa De Alimentare: Cu Fir Electric

Plug: Standard US

Putere: 250W

Tensiune: 110V/220V

Curent: 0.67 O

Vibrații Vigoare: 150kg/f / 330.69 lbs/f

Frecventa: 60Hz/50Hz

Viteza: 3500 rpm/2840 rpm

Lungime Cablu de alimentare: 1m/ 3.28 ft

Greutate brută: 5kg/11 kg

Dimensiune pachet: 26.50*16.50*18.00 cm/10.43*6.5*7 în

Caracteristici Cheie

Robust și Durabil: produsul este fabricat din aluminiu cu o suprafață vopsită, care are duritate mare, rezistenta mare la abraziune, anti-coroziune și anti-rugina proprietăți.

Bună Etanșare: Adoptarea unui complet închise de proiectare și sigilat cutie de joncțiune, acest produs are o rezistent la apa de mare efect(IP65) și îmbunătățește siguranța, astfel încât să puteți folosi într-un mediu umed, cu pace a mintii.

De înaltă Eficiență: Cu o mare putere de 250W, o viteză de 3500 rpm, rulmenti de mare precizie, și să termin prelucrate rotoare, acest produs este atât de economisire a energiei și eficient.

Bună Stabilitate: Ingrosat picioarele pot susține stabil corpul mașinii, astfel încât produsul nu este ușor să se încline în muncă, mai sigure.

Mai multe Opțiune de Montare: Cu pre-forate gauri pe picioare de fixare, se poate monta acest produs pe o mașină, o platformă vibratoare, sau o placă de bază (nu sunt incluse) pentru vibratoare de beton.

Aspectul unic: Ea are o formă simplă și o luminoase de culoare roșie, care face mai ușor pentru tine pentru a găsi poziția în mod clar atunci când sunt de lucru.

Ușor de Curățat: Cu o structură simplă și o suprafață netedă, puteți șterge cu ușurință petele cu o cârpă.

Customer Service: Am scopul de a oferi produse și servicii de calitate.Dacă aveți probleme, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom răspunde și de a rezolva problema pentru tine, cât mai curând posibil.

Detalii

Disipare a căldurii Structura: trei-dimensională de disipare a căldurii structura poate disipa căldura în timp pentru a se asigura că motorul funcționează pentru o lungă perioadă de timp și evită arderea.

Toate-cupru Motor: Ea are o performanță stabilă, nu este ușor să ardă, și are o durată de viață mai lungă.

Buna Margine: rotunjită și margini netede nu adăuga numai la estetica produsului, dar, de asemenea, de a îmbunătăți siguranța de utilizare.

Pachetul Inclus

1* Vibrator De Beton Cu Motor

1* Manual De Limba Engleză

Note

1.Vă rugăm să rețineți că acest produs nu include o placă de bază.

2.Vă rugăm să citiți manualul de utilizare complet înainte de utilizare.Și acorde în mod special atenție la instrucțiunile de siguranță incluse.

3.Vă rugăm să nu uitați să verificați periodic etanșeitatea montare șuruburi(nu sunt incluse) și praful de pe vibratoare cu motor de suprafață.

4.Asigurați-vă că pentru a repara motorul bine, și asigurați-vă că tensiunea este de 220V.După ajustare, șuruburile trebuie să fie fixate bine, pentru a preveni șuruburile de la care se încadrează în timpul de vibrație.

5.Vă rugăm să permită o ușoară diferență de culoare cauzate de fotografiere lumină și 1-3 cm de eroare din cauza manuală de măsurare, și asigurați-vă că nu minte înainte de a comanda.

  • Origine China Continentală
  • Sursa De Alimentare Fir Electric
  • Material Aluminiu
  • Culoare Portocaliu/Rosu
  • Putere 250W
  • Nume De Brand CNCEST

Adauga un comentariu

Rating: